EKSKLUZIVNO – Uroš Jurišić: ‘Nisam udario Dijakovića, htio sam pozdraviti Shamila pa se dogodila katastrofa’

Veliki je ‘hype’ bio prije borbe Uroša Jurišića (28, 11-1) protiv Shamila Musaeva (27, 14-0). Dva neporažena borca, a samo jedan je mogao izaći kao pobjednik. Jednoglasnom sudačkom odlukom bio je to – Musaev! Slovenac nije na najbolji način debitirao u poljskoj organizaciji, a ekskluzivno za Fightroom dao je svoje viđenje borbe:

“Sigurno nisam zadovoljan kako sam odradio meč, znam da mogu puno, puno bolje i to ću dokazati, nadam se što prije. Što se tiče samog meča, mislim da sam trebao brže prilagoditi taktiku, dobro je držao distancu. Malo mi je smetao taj pod, bilo je jako klizavo. Svaki put kad sam htio ‘eksplodirati’ uvijek sam malo kliznuo. Onda nisam ni pokušavao nek tehnike s distance da ne bi slučajno kliznuo i pao. Što je, tu je, čekam sljedeći meč pa ću tamo pokazati da sam mnogo bolji od toga”, rekao nam je Jurišić.

Musaev ga je u tri runde nekoliko puta dobro srušio, dok Uroš kao da nije mogao uhvatiti pravi ritam borbe.

“Iznenadio me distancom, nisam mislio da će toliko dobro i dugo to držati. Stalno je bježao, teško ga je bilo pogoditi, a dobro je odradio rušenja. Da je meč bio duži, na pet rundi, siguran sam da bi pobijedio. Počeo je padati kondicijski, ja sam počeo shvaćati što moram raditi. Ali, ako, ako… Tako je, kako je, vratit ću se jači sigurno”, završio je Slovenac o borbi.

Ali ono što je sve obilježilo jest događaj nakon proglašenja pobjednika kad je u kavezu nastao opći kaos.

“Kad je bilo proglašenje pobjednika, ja sam se okrenuo da se pozdravim, a on mi je okrenuo leđa. Rekao sam oke, ništa. Njegov menadžer je došao do mene i prstom mi nešto pokazivao da šutim što mi se nije sviđalo. Nisam ga lupio, samo sam rukom napravio pokret prema njemu, to se i vidi na snimci. Onda su se treneri počeli međusobno svađati, a postoji video što tko kaže. Moj glavni trener je samo htio pričati s Dijakovićem, nitko ništa ružno nije rekao.”, objašnjava nam slovenski borac pa nastavlja što se dogodilo između njega i Musaeva:

“Shamil me pozvao da se pozdravimo, ja sam htio do njega, ali u posljednji trenutak vidio sam da je nešto čudno. Vidio sam da me neće zagrliti, zbog toga nisam stavio ruke oko njega, vidi se na snimci da su mi ruke ‘mekane’, nisam imao nikakvih loših namjera i ništa rekao, a on me digao i bacio. Shvatio sam u zraku da nešto nije kako treba, mislio sam da će me možda samo dići, a onda… Katastrofa da se to desi, ali neka ljudi sami pogledaju”, zaključio je.

Na debiju u najjačoj europskoj organizaciji dobio je protivnika iz samog vrha KSW-a, a objasnio je što se događalo prije.

“Bilo je nekih čudnih stvari sa strane tog meča, nudili su mi protivnika iz UFD-a, bile su tu smiješne fore. Svakog sam prihvatio, a oni su svaki put uzeli još tjedan dana da razmisle pa su mi govorili da protivnik ne želi potpisati. Na kraju su mi dali Shamila, ali malo su to čudno radili”, završio je Uroš Jurišić.

Prošli članak

Rakas nakon debija: 'Nikad više nisam iščekivao meč'

Sljedeći članak

Soldić žestoko po Jurišiću: 'Sramoti KSW. Vrati se čuvati ovce!'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI