Ekskluzivno – dojmovi nakon vaganja: ‘Frcale su iskre, bit će nokaut!’

“Sve je dobro prošlo, bio sam miran – znaš mene. Spreman sam, možete očekivati moju pobjedu – što drugo. Ostavit ću srce u kavez”, započeo je za Fightroom nakon ceremonijalnog vaganja u poljskom Lodzu za priredbu KSW 58!

POGLEDAJTE VIDEO: Dojmovi nakon sučeljavanja

Sve je spremno za sutrašnju priredbu – borci su ‘prošli’ na vagi, motivacije ne nedostaje, a sad su na redu samo – pobjede. Bilo je ovo prvo sučeljavanje za Daniela Bažanta na ovako velikoj sceni.

“Na vaganju je bilo okej, frcale su iskre, bit će nokaut. Nije me briga, idem se sutra porokat pa šta bude. Volio bi pobjedu, ali ipak se i njega nešto pita”, rekao je Bažant prije meča protiv Roberta Ruchale (22, 4-0).

Foto: KSW

A svoj će debi dočekati i Aleksandar Rakas (30, 16-7) protiv domaće uzdanice Michala Michalskog (31, 8-4).

“Super je imam 80 kila, još dok sutra naguram jednu dvije i to je to. Možemo očekivati dobru borbu i nadam se pobjedi. Bit će super, opušten sam. On je dobar borac, a ništa se ne ostavlja sucima. Znaš kako to ide, on je domaći. Dat sve od sebe pa što bude. Samo opušteno”, rekao je Rakas.

Foto: KSW

A posebno je ‘nabrijan’ bio Slovenac Uroš Jurišić (28, 11-0) koji će također debitirati i to protiv neporaženog Shamila Musaeva (27, 13-0).

“Vaganje je prošlo odlično, ovo je bilo ono što ljudi gledaju, mi smo se već ujutro izvagali za KSW da oni imaju informacije da stoji kako treba. Šteta što nema više publike da bi atmosfera bila još jača, ali i s ovoliko publike je bilo dobro. Spremni smo na najgori rat, ali nema teorije da pomislim na išta drugo osim na pobjedu. Vidim puno načina kako ga mogu pobijediti, ali uzet ću ono što će mi pružiti. Bit ću maksimalno ozbiljan, idemo to uzeti i trenirati dalje”, jasan je Uroš.

Foto: KSW

Više o priredbi možete pročitati OVDJE. Priredba počinje u subotu, 30. siječnja u 20 sati u poljskom Lodzu, a popis borbi možete pročitati u nastavku.

KSW 58 – POPIS BORBI

Bartolomiej Kopera – Francisco ‘Croata’ Barrio (do 70,3 kg)
Robert Ruchala – Daniel Bažant (do 68 kg)
Pavel Politylo – David Martinik (do 61,2 kg)
Guto Inocente – Michal Andryszak (do 120,2 kg)
Shamil Musaev – Uroš Jurišić (do 77,1 kg)
Michal Michalski – Aleksandar Rakas (do 77,1 kg)
Szymon Kolecki – Martin Zawada (do 93 kg)
Saladhine Parnasse – Daniel Torres (do 65,8 kg)

Prošli članak

KSW 58: Bažant, 'Croata', Rakas i Jurišić prošli vagu, pogedajte sučeljavanja!

Sljedeći članak

VLOG² 1 | KSW 58 - PUT U POLJSKU | Croata, Rakas, Bažant, Forgy, Zelg

Preporučeno
Total
0
PODIJELI