Dokazivanje za ‘Armagedon’: FNC krenuo s prijavama za nadolazeći amaterski MMA turnir!

Nakon tri uspješna amaterska turnira i velikog polufinala ‘Armagedona’ na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, vrijeme je za novi amaterski turnir u organizaciji Fight Nation Championshipa! Četvrti put će se na jednom mjestu okupiti najbolji amaterski borci gdje će imati priliku pokazati talent i sve što su naučili na treningu od posljednje priredbe.

I prošli je put na amaterskom turniru bilo nekoliko boraca iz inozemstva, a najavljeno je da će na ovo izdanje stići i mladi amaterski borci koji su se već dokazali na srpskoj sceni.

Organizator je započeo s primanjem prijava, a svi zainteresirani to mogu napraviti OVDJE. Samo natjecanje održat će se 9. listopada u Zagrebu.

Ako je suditi po dosadašnjim turnirima, možemo reći da nas očekuje pravi vatromet u kavezu, a organizacija će uskoro objaviti upute za prijave na turnir. Kao i svaki put do sada prijenos će biti na YouTube kanalu 24sata.

A prijavljeni borci imat će priliku nastupati u velikom kavezu pod svjetlima reflektora te se mogu dokazati i osigurati si nastup u idućoj sezoni ‘Armagedon Jamnica Pro Sport’ MMA lige kao što je to napravio najbolji borac prošlog amaterskog turnira Erik Pletikos iz pulskog Trojan teama.

Prošli članak

Jones mora poraditi na sebi: 'Ostavit ću alkohol kao dio svoje prošlosti. Mozak mi se više ne može nositi s time'

Sljedeći članak

[VIDEO] Ante Delija i Bruno Cappelozza 'oči u oči' mjesec dana prije finana PFL-a

Preporučeno
Total
5
PODIJELI