Cormier: ‘Dana za povratak Khabibu mora ponuditi nešto više od novca’

Foto: Instagram

UFC će godinu 2021. otvoriti s tri sjajne priredbe na Yas Islandu, a tamo će se dogoditi i sastanak predsjednika UFC-a Dane Whitea sa još uvijek aktualnim prvakom lake kategorije Khabibom Nurmagomedovim (32, 29-0).

Dana ne skriva kako bi želio da Khabib nastavi svoju borilačku karijeru iako je nakon posljednje obrane titule protiv Justina Gaethjea (32, 22-3) rekao da se više nikad neće boriti te samim time najavio odlazak u mirovinu.

White je spomenuo kako bi se ‘kladio na sebe’ u tim pregovorima, a bivši prvak teške i poluteške kategorije Daniel Cormier (41, 22-3-1) istaknuo je kako je Khabibova odluka bila ispravna:

“Jednom sam Khabiba pitao koliko je novaca potrebno da bi u Dagestanu bio bogat. On mi je rekao pet milijuna dolara i bogat si do kraja svog života. Khabib ima puno više od tih pet milijuna dolara, tako da ne znam koliko bi to Dana mogao ponuditi da ga nagovori na povratak u oktogon” rekao je Cormier u razgovoru s Laurom Sanko i nastavio:

“Dana će morati izvući nešto s duhovne strane da bi ga nagovorio na još koju borbu jer on nije čovjek koji traži novac, zaradio ga je dovoljno u karijeri. To će morati biti nešto što će ga u potpunosti motivirati i natjerati na povratak. Novac to svakako nije.”

U lakoj kategoriji zapravo i nema novog izazova za ‘dagestanskog orla’, a pitanje je što bi onda Dana mogao ponuditi Khabibu za povratak. Borbu protiv Georgesa St. Pierrea (39, 26-2)? To ćemo tek saznati…

Prošli članak

Chandler debitira na UFC-u 257: Čeka ga Dan Hooker

Sljedeći članak
Instagram

Conora i Khabiba usporedili s Alijem

Preporučeno
Total
0
PODIJELI