Dana nastavlja rat sa ‘streamerima’: ‘Jedva vas čekam vidjeti kako plačete’

Foto: YouTube/Screenshot

Predsjednik UFC-a Dana White najavio je kako će u novoj godini posebno pripaziti na probleme s korištenjem ilegalnih ‘streamova’ s njegovih priredbi. Zna da mu je financijski najisplativija opcija domaće tržište na kojemu prodaje PPV-ove, a za svoje priredbe u prosjeku traži oko 65 dolara (cca 400 kn).

Koliki mu financijski gubitak stvaraju ilegalni streamovi nije poznato, ali Dana je jasan u namjeri da se s tim problemom obračuna.

“Mi smo jedna od onih organizacija koje su vrlo produktivne u borbi protiv piratizacije. Sviđa mi se koliko su ti tipovi cool i jaki na društvenim mrežama, a sad ću vam reći zašto. Uhvatili smo puno ljudi i znate li što onda rade? Plaču i preklinju da ih ne tužimo i sve što ide uz to”, rekao je White u razgovoru za Mac Life, i dodao:

“Upravo smo odradili jedan jako bitan korak u borbi protiv piraterije i 2021. godine ćemo uhvatiti veliki broj tih tipova. Jedva čekam vidjeti ih kako plaču i preklinju. Vidjet ćemo koliko su čvrsti kad ih to snađe.”

Upozorio je i ljude na mogućnost krađe identiteta s plaćanjem ilegalnih streamova po jeftinijoj cijeni, a jasno mu je da takve stvari nikad neće nestati, no želi ih smanjiti koliko god je to moguće.

Prošli članak

Bisping oštar: 'Suci trebaju odgovarati i platiti za greške!'

Sljedeći članak

UFC i USADA više neće kažnjavati uzimanje marihuane!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI