Conor McGregor objasnio zašto ga ne žele na ‘WrestleManiji’: “Tamo me se svi boje”

Instagram

Najpopularniji MMA borac današnjice, Conor McGregor (33,22-6), ovih dana aktivan je na Twitteru. A kad je on aktivan na društvenim mrežama, to može značiti samo jedno, to je smijeh i privlačenje pozornosti. Naime, on je u jednom od svojih posljednjih objava na Twitteru prozvao WWE (Wrestlemania). Conor se vjerojatno htio nadovezati na nastup Logana Paula, koji je na ‘WrestleManiji 38‘, pobijedio legendarnog Reya Misteria. Fanovi su ostali oduševljeni nastupom Logana Paula, a to nije moglo ostati nezapaženo kod Irske superzvijezde. Conor je dao svoje mišljenje oko toga i siguran je da ga ne žele zvati zbog jedne stvari.

– Zašto ja nisam nikad na ‘WrestleManiji’? Zato što me se svi boje tamo, eto zašto – kratko je napisao popularni ‘Notorius’

Conor McGregor je u fazi oporavka od teške ozljede noge koju je doživio u svojem posljednjem meču. Zadnjih dana imamo priliku vidjeti snimke njegovog rada na fokuserima, a nije tajna da je nabacio i ozbiljnu kilažu. On u svojem povratničkom nastupu silno želi Kamarua Usmana (34, 20-1), ali vidjet ćemo hoće li mu UFC uslišiti želje. Još jedan borac je u igri, a to je prvak u lakoj kategoriji, Charles Oliveira (32, 32-8). Bit će zanimljivo vidjeti s kim će ga čelnici UFC-a upariti u njegovom povratničkom meču.

Prošli članak

'Savage' analizirao sljedeći Hrgovićev meč: ''Kocka ima svoje lude epizode, ali Zhang je psihički stabilniji"

Sljedeći članak

Joshua i Usyk sve bliže dogovoru: Očekujemo rješenje kroz dva tjedna, pregovaramo o lokaciji

Preporučeno
Total
1
PODIJELI