Chandler ima velike planove: ‘Pobjeda protiv Hookera pa na ljeto borba za titulu’

U jesen prošle godine počelo se pričati kako bi jedna od najvećih zvijezda UFC-a Michael Chandler (34, 21-5), a sad je vrijeme da debitira u sunaslovnoj borbi na ‘UFC 257’ priredbi! S druge će mu strane stajati Dan Hooker (30, 20-9).

Ova bi borba Chandleru mogla donijeti dobar uspon na ljestvici lake kategorije, a on ima velike planove.

https://www.instagram.com/p/CJdyU_LDdFV/

“Pobjeda nad Hookerom dovela bi me na četvrto ili peto mjesto ljestvice. Mislim da je Tony Ferguson peti, a on ima poraze u posljednje dvije borbe. Tu je i Gaethje, koji je također izgubio pa sad čeka vidjeti kako će se divizija posložiti. Svi zapravo čekaju vidjeti što će donijeti borba Conora i Dustina. S Khabibovim najavljenim umirovljenjem otvorila se jedna široka linija za sve nas koji želimo iskoračiti i boriti se za titulu. Conor i Poirier će se očiti boriti za poziciju prvog izazivača.”, objasnio je Chandler za MMA Fighting pa dodatno prokomentirao situaciju u kategoriji:

“Gaethje čeka, ali mislim da će mu trebati jedna pobjeda prije nego dobije novu priliku boriti se za titulu. Ne može dobiti napad na naslov odmah nakon što je u prošloj borbi ugušen. Oliveira je na trećoj poziciji, no on je tek nedavno odradio posljednju borbu. Vrlo je jasno tko su momci na vrhu ove divizije. Imate borbu mene i Hookera, ja sam spreman odraditi ju, uzeti par tjedana odmora i vidjeti što me čeka u ljeto. A u ljeto je vrijeme za borbu za titulu. Ako dominantno savladam Hookera kao što vjerujem da hoću, zašto se ne bih borio protiv pobjednika borbe Conora i Poiriera, za privremenu titulu ili čak za onu pravu?”

https://www.instagram.com/p/CGrjBz5jseJ/

Najavio je velike stvari, a ima i jasan plan za premijerni nastup u kavezu UFC-a.

“Pobijedit ću u svojoj borbi, uzeti kokice, sjesti kraj borilišta i gledati borbu očekujući okršaj protiv pobjednika. Na meni je samo da prije toga na pravi način odradim svoj posao. Kad to obavim, na mnoga pitanja dobit ćete odgovore”, zaključio je Chandler.

Prošli članak

Poirierov trener poručio: 'Dustin će ozlijediti Conora, ne vidim drugačiji ishod!'

Sljedeći članak

Postoji li formula savršene prehrane?

Preporučeno
Total
0
PODIJELI