Caput izgubio u KSW debiju: ‘Pao’ krajem treće runde

KSW

Tjedan dana priprema ipak nije bilo dovoljno! Karlo ‘Croatian Cowboy’ Caput (28, 7-3) izgubio je krajem treće runde na KSW-u 54 protiv Macieja Kazieczka (27, 7-1). Srčano se borio Dubrovčanin do samog kraja, ali ipak nije uspio izdržati do sudačke odluke.

Caput je nakon 20 sekundi ušao u rušenje i pokušao s ‘giljotinom’, ali Poljak se spasio te je tako izgledala prva runda – Poljak se spašavao iz partera, ali uspio je Kazieczko okrenuti i doći u dominantnu poziciju. No, bez veće štete završila je prva runda.

U drugoj rundi Poljak je došao do kontrole uz ogradu, a nakon toga uspješno sprječava Caputa u pokušajima rušenja. Umaralo je to Karla koji je pred kraj runde sve više pokazivao i nedostatak kondicije.

Na otvaranju treće runde ‘Croatian Cowboy’ je završio na podu, ali se vrlo brzo vratio na noge. Karlo je zatim pokazao izuzetnu srčanost, skoro došao i do gušenja, ali tu je izgubio svu snagu te počeo primati udarce iz gornje pozicije te je tu uskočio sudac pola minute prije kraja i prekinuo borbu.

Pokazao je Caput da je zaslužio šansu, ali ovaj je put nasuprot njega bio bolji borac.

Prošli članak

Armagedon: Strašan nokaut Kosića, Bažant slomio Škrijelja u 'majstorici'

Sljedeći članak
Instagram

Jedan od napadača na mladića u Kaštelima prijetio Plazibatu i njegovoj obitelji?

Preporučeno
Total
0
PODIJELI