Armagedon: Strašan nokaut Kosića, Bažant slomio Škrijelja u ‘majstorici’

iklex

Nakon odličnog otvaranja turnira, FNC Armagedon nastavio je s vrhunskim priredbama! Bilo je tu pregršt akcije i odličnih borbi, a za potez večeri pobrinuo se Jakob Kosić koji je u glavnoj borbi sjajnim ‘overhandom’ teško nokautirao Rifata Pruševića pa je morala intervenirati i hitna pomoć.

Pogledajte Priredbu: Armagedon 2 četvrtfinale

Saznali smo polufinaliste u kategorijama do 66 i do 77 kilograma, a to su Robert Kardos, Nikola Đurđev i Danijel Bažant u kategoriji do 66 kg te Ivan Bilić, Miloš Cvetković, Marko Ostanek i Jakob Kosić u kategoriji do 77 kg.

Krenimo od glavne borbe u kojoj je eksplozivni Kosić munjevitom kombinacijom s prekorakom teškim ‘overhandom’ poslao Rifata Pruševića na ‘spavanje’, a budila ga je i hitna pomoć.

– Još me adrenalin šora. Dao sam sve u sebe, u pripreme i hvala Bogu nije bilo ozljeda. Završilo je tako kako je i hvala Bogu na tome. Idemo dalje i sada se spremamo za polufinale. Iskreno nisam ništa taktizirao, teško je taktizirati u stojci. Kako je krenulo, tako sam vidio da mogu, ušao sam i završilo je tako kako je – rekao je Kosić nakon borbe.

Abraham Salimon Are iz zagrebačkog ATT-a nije uspio debitirati pobjedom jer ga je Miloš Cvetković svladao tehničkim nokautom u prvoj rundi. Borac iz pulskog Trojan tima Ivan Bilić nokautirao je Luku Cvetkovića u prvoj rundi, a ponosan je bio njegov trener Zelg Galešić.

A slavio je i drugi borac iz pulskog Trojana, Danijel Bažant koji je tek u ‘majstorici’, odnosno trećoj rundi, slomio Ninu Škrijelja. Pulski je borac pokazao veliko srce i na kraju slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

Što može u parteru je pokazao Marko Ostanek koji je ekspresno ‘rear-naked chokeom’ završio Tončija Peruška, a slično je pobijedio i Robert Kardoš protiv Gordana Lovrića iz Dubrovnika. Srpski borac Nikola Đurđev je podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Đorđe Stojanovića.

Svi su polufinalisti poznati, a polufinale nas čeka 10. listopada s parovima koje možete vidjeti na slici.

Prošli članak

Caput prošao vagu: Pogledajte sučeljavanja

Sljedeći članak

Caput izgubio u KSW debiju: 'Pao' krajem treće runde

Preporučeno
Total
0
PODIJELI