Canelo vs Golovkin 3? Sve su glasnije priče da bi uskoro mogli vidjeti taj meč, a procurili su i datumi

Screenshot: Youtube (ESPN)

Po mnogima najbolji boksač svijeta, Canelo Saul Alvarez Jr. (32, 57-1-2), prema pisanju ESPN-a, je pred potpisom za boksačku promotorsku kuću Matchroom. Britanska promotorska kuća ima u planu potpisati Canela na dvije borbe, a radi se o sumi od čak 85 milijuna dolara.

U planu je prvi meč koji bi Canelo odradio protiv Dmitrya Bivola (31, 19-0). On drži titulu u poluteškoj kategoriji. Meksikanac bi rado imao taj pojas oko svoga struka, ali bi se morao dignuti kategoriju više. Canelo već ima iskustva u toj kategoriji, savladao je Sergeya Kovaleva (39, 34-4-1), prije dvije godine, nokautom u 11. rundi. Canelo se nakon tog meča odrekao tog pojasa. Borba protiv Bivola ima i svoj predviđeni datum. Njih dvojica borili bi se 7. svibnja, a ulog bi bio Bivolov pojas prvaka u poluteškoj kategoriji.

Drugi meč koji bi Canelo odradio bio bi protiv Gennadya Golovkina (39, 41-1-1). Njih dvojica su odradili dva kontroverzna meča. Prvi je bio 2017. godine, taj meč završio je neriješenim ishodom. Mnogi stručnjaci su taj meč bodovali u korist Kazahstanca. Drugi meč je bio godinu kasnije. Tad je Canelo slavio jednoglasnom odlukom sudaca. Taj meč je također vukao repove nakon svog održavanja. Golovkin je vlasnik dva pojasa, IBF i IBO u srednjoj kategoriji. To bi mu bila prilika da poravna račune s čudesnim Meksikancem. Ovaj meč također ima svoj predviđeni datum. Ovaj dvoboj gledali bi 17. rujna, a Golovkin bi napao Canelove pojaseve u supersrednjoj kategoriji.

Ovo sve skupa još nije potvrđeno, tako da treba uzeti s rezervom. Vjerujemo, da bi obožavatelji boksa bili oduševljeni da u ringu po treći put vide ova dva vrhunska boksača. No, treba se puno stvari poklopiti da se to zaista i dogodi. Garancija da bi mogli vidjeti ove mečeve je to što Canela ne zanimaju “freak show” mečevi s Youtube zvijezdama poput Jake Paula (25, 5-0-0), koji ga sve češće proziva. Bit će jako zanimljivo pratiti tijek ove situacije.

Prošli članak

Joe Rogan neće prenositi UFC-271, na njegovu stolicu će sjesti Michael Bisping

Sljedeći članak

Adesanya ostaje kralj, spektakularni Tuivasa uspavao "Crnu zvijer"!

Preporučeno
Total
35
PODIJELI