Bravo za hrabrost! Smith uskočio umjesto Walkera

Bivši UFC-ov izazivač Anthony Smith (32, 34-16) zamijenit će Johnnyja Walkera (28, 18-5) i ‘uskočiti’ u borbu protiv Jimmyja Crutea (24, 12-1)!

Walker i Crute trebali su se boriti 27. ožujka na UFC-u 260, kojeg predvode Stipe Miočić i Francis Ngannou, ali je Brazilcu stradao prsni mišić i morao je otkazati borbu.

Australac je na to potpuno poludio, objavom na Instagramu brutalno izvrijeđao Walkera, ali UFC ga je smirio pronalaskom drugog poluteškaša.

https://www.instagram.com/p/CC96BbmpeGa/

“Mudar čovjek zvan Daniel Kelly (bivši UFC borac, op. a.) mi je jednom rekao: ‘U ovom sportu, koji bi trebao biti pun jakih momaka, iznenadit ćeš se koliko zapravo ima pič**ca’ i te riječi su izuzetno točne. Razočaran sam što je moj protivnik još jednom pobjegao, no ne mogu reći da sam iznenađen. Isto tako ne mogu opisati koliko sam uzbuđen i zahvalan što je pravi borac odlučiti uskočiti i boriti se protiv mene. Ovo je bolja borba za mene, bolje ime i veći izazov, spreman sam za njega”, napisao je rezignirani Crute.

Smith je, javlja ESPN, odmah pristao na poziv, ali ima jedna ‘caka’. Meč nećemo gledati na UFC-u 260, već na priredbi koja će se održati 24 travnja.

https://www.instagram.com/p/B8wph1dp_wJ/

‘Lionheart’ se vraća u akciju po prvi puta nakon studenog prošle godine, kad je u prvoj rundi gušenjem pobijedio Devina Clarka.

Australskom poluteškašu Cruteu u zadnje vrijeme ide dobro. Impresivno je koncem prošle godine razvalio Litavca Modestasa Bukauskasa i završio ga nokautom u prvoj rundi.

Prošli članak

INTERVJU - DRAŽEN FORGAČ: 'KSW se vraća u Hrvatsku s najvećom borbom na Balkanu - 'Croata' protiv Vase!

Sljedeći članak

UFC 258: Usman brani velter titulu protiv timskog kolege, djevojke u sunaslovnoj borbi

Preporučeno
Total
0
PODIJELI