Aleksandar ‘Joker’ Ilić borit će se u Beogradu! Na Braveu kao main event protiv Brazilca Souse

Foto: BRAVE/Instagram

Spominjalo se da su Aleksandar ‘Joker’ Ilić (34, 14-5) i Nemanja ‘Koba’ Nikolić (9-0-1) odbili Đanija Barbira (25, 5-0) za meč na nadolazećoj priredbi Bravea u Beogradu, ali organizatori su sad pronašli novog protivnika za ‘Jokera’ koji je prihvatio meč u srednjoj kategoriji protiv Clebera Souse (38, 23-13-1)!

– Kao što sam i obećao, u beogradskoj areni bit ću main event s trenutno prvorangiranim Brazilcem. Konačno imam priliku da se borim na domaćem terenu, ovo je svakako velika stvar za moju karijeru i za sve ljubitelje MMA sporta u Srbiji. P.S. – moj ego ostvario je sve što sam rekao – poručio je Ilić na društvenim mrežama.

Foto: BRAVE

Riječ je o Brazilcu koji ima niz od tri pobjede i split draw protiv Alexandera Shlemenka (38, 61-15-1-1), legendarnog Rusa kojeg je u kolovozu Ilić nokautirao koljenom nakon 22 sekunde prve runde.

Podsjetimo, ova će Braveova priredba biti samo šećer na kraju velikog MMA tjedna koji stiže u Beograd gdje će se održati Svjetsko amatersko MMA prvenstvo u organizaciji IMMAF-a.

Prošli članak

Plazibat napada Verhoevena i titulu! Još se ne zna kad: Meč odgođen zbog Ricove ozljede

Sljedeći članak

Bellator se vraća u Pariz: Pripremili su sjajan okršaj za izazivača te turnir u lakoj kategoriji

Preporučeno
Total
4
PODIJELI