Slijedi nam teškaški revanš, Whyte i Povetkin opet u ringu: ‘Ovo je najvažnija borba moje karijere!’

Nakon što je u kolovozu prošle godine Alexander Povetkin (41, 36-2-1) nokautirao Dilliana Whytea (32, 27-2) u petoj rundi nakon što je u četiri runde primao teške batine, vrijeme je za revanš.

– U prvom smo susretu priuštili dobru borbu, obojica smo imali dobar nastup. Poslao sam ga tada nekoliko puta u nokdaun, ali se vratio i pobijedio. Svaka mu čast na tome, stvarno mu je sjeo dobar udarac. Drago mi je što smo ovdje i što je prihvatio revanš – rekao je Whyte koji će pokušati vratiti privremeni teškaški WBC-ov pojas.

Foto: YouTube/Screenshot

Ovaj će put meč uživo moći pratiti 500 gledatelja, a održat će se na Gibraltaru u subotu, 27. ožujka.

– Svima nam je bilo teško u ovih posljednjih godinu dana. Očito smo dali svoj maksimum. Ovo je velika borba i drago mi je što su s ljudi s Gibraltara pronašli rješenje. Ovo je najvažnija borba moje karijere. Ovo je boks, imao sam i padova i uspona tijekom karijere… Naviknut sam na povratke i naviknut sam ljudima dokazivati kako su u krivu. Konstantno napredujem. On je dobar borac, no i ja svakodnevno učim nove stvari. Pobjeda je najvažnija i mrzim gubiti. Želim poravnati račune, želim 1-1 – jasan je Whyte.

Povetkin mora ostaviti prvi meč iza sebe i gledati kako da ne padne u ovom meču. U prvom je padao dva puta, ali se dva puta i pridigao te na kraju slavio.

Video sučeljavanja možete pogledati OVDJE.

– Već sam zaboravio na prošlu borbu. Dillian će se u revanšu pojaviti kao bolji borac i morat ću pripaziti na svoju obranu. Prva borba? Zaboravite na tu priču. Nisam fokusiran na naganjanje nokauta, cilj mi je držati se taktike – zaključio je Rus.

Prošli članak

Sučeljavanje prije vaganja, Ngannou priznao: Stipe je najveći ikad!

Sljedeći članak

Ngannouov trener svaki dan ponavlja isto: 'Moram zbog poštovanja prema Miočiću'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI