Sučeljavanje prije vaganja, Ngannou priznao: Stipe je najveći ikad!

Na konferenciji za novinare u Las Vegasu, Stipe Miočić (38, 20-3) i Francis ‘Predator’ Ngannou (34, 15-3) odgovarali su na pitanje novinara prije uzvrata za titulu teškaškog prvaka koji će se održati u nedjelju, 28. ožujka, u ranim jutarnjim satima.

Cijelu konferenciju možete pogledati OVDJE, a mi vam donosimo neka od najzanimljivijih pitanja. Pitali su Ngannoua o prošloj borbi:

Foto: YouTube/Screenshot

– Stipe je bio bolji te večeri, ali mrzim gledati tu borbu. Činio sam puno pogrešaka, nisam bio svoj, čak sam se i borio bez emocija. Ali ovoga puta stvari će biti drugačije – rekao je Ngannou i nastavio o tome je li Stipe najbolji ikad:

– Apsolutno, oduvijek sam htio ponoviti borbu s njim. Želim osvetiti taj poraz i dokazati da sam najbolji. Ali u drugom ću meču imati drugačiji pristup. Postavljao sam si tada puno pitanja, poput onih kako se boriti na više rundi… Unatoč porazu, bio sam na neki način zadovoljan što sam shvatio da su neke stvari izvedive. Napredovao sam, ali ima tu još prostora.

A što kaže Stipe, je li Francis napredovao?

Foto: Youtube/Screenshot

– Definitivno je postao bolji. Znao sam da ćemo se kad-tad ponovno susresti. Čeka nas strašna borba.

Neugodno je pitanje dočekalo i predsjednika UFC-a Danu Whitea koji je najavio kako će pobjednik ovog meča braniti titulu protiv Jona ‘Bonesa’ Jonesa (32, 26-1-1), bivšeg prvaka poluteške kategorije. Ali, zaslužuje li Stipe revanš ako izgubi?

– Dobro pitanje, ne znam… Teško je reći da ne zaslužuje revanš. Vidjet ćemo kako će se odviti ova priča – zaključio je Dana,

Prošli članak

Sekulić saznao protivnika u UFC-u: Čeka ga 'The Body Snatcher'

Sljedeći članak

Slijedi nam teškaški revanš, Whyte i Povetkin opet u ringu: 'Ovo je najvažnija borba moje karijere!'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI