Stipe jasan prije novog meča s ‘Predatorom’: ‘Stariji sam i mudriji, a rezultat borbe bit će isti!’

Prije tri je godine Stipe Miočić (38, 20-3) branio pojas prvaka teške kategorije protiv Francisa ‘Predatora’ Ngannoua (34, 15-3) i dominantno slavio jednoglasnom sudačkom odlukom u pet rundi, a revanš će se dogoditi 27. ožujka ove godine na priredbi ‘UFC 260’.

I tad je Stipe u startu postavljen kao autsajder, a to se dogodilo i ovaj put. Par je teških udaraca na početku meča uputio ‘Predator’, ali nakon toga ga je Stipe izdominirao. No, američko-hrvatski borac ponovno je postavljen kao autsajder.

“Francis je itekako snažan i opasan. Ponovno je u nizu u kojem nokautira sve ispred sebe, ali nažalost po njega, sad će se boriti protiv mene. To je loš dio njegove priče. Svakako je bolji nego što je bio, ali i ja sam. Znam da starim, no isto tako sam i sve mudriji, imam par novih trikova. Kaže se kako starog psa nije moguće naučiti nove trikove, ali to nije istina. Dosta toga sam naučio otkako smo se posljednji put borili. Na kraju će sve završiti istim ishodom. Izaći ću iz kaveza s pojasom oko pasa, i dalje isti prvak”, objasnio je stipe u Oral Sessions Podcastu Renee Paquette.

https://www.instagram.com/p/CKmYHEUphkT/

Pojasnio je Stipe kako je radio na brzini, ali znamo da je radio i Francis – na brzini i razornosti što smo mogli vidjeti u posljednjim mečevima.

No, to Stipu ne bi trebalo zabrinjavati jer je i prije zadnjeg ogleda ‘Predator’ izgledao impresivno, ali nije napravio ništa u pet rundi. Bilo je to prije dvije godine, a nakon toga je Francis izgubio od Derricka Lewisa (35, 24-7-1) pa nanizao četiri pobjede.

Slavio je s četiri ekstremno brza nokauta protiv Curtisa Blaydesa (29, 14-2-1), Caina Velasqueza (38, 14-3), Juniora dos Santosa (36, 21-9) i Jairzinha Rozenstruika (31, 11-1). U četiri je borbe u kavezu proveo samo 2 minute i 32 sekunde.

No, prošle su tri godine od posljednje borbe i novi nas ogled očekuje uskoro…

Prošli članak

Sudar legendi za kraj jedne karijere: Sanchez na 'kauboja'!

Sljedeći članak

Hearn jasan: 'Hrga se još ove godine može boriti za svjetsku titulu!'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI