Sudar legendi za kraj jedne karijere: Sanchez na ‘kauboja’!

Od prvog ‘Te Ultimate Fightera’ iz 2005. godine, Diego Sanchez (39, 30-13) član je najjače svjetske MMA organizacije. Ima najduži neprekinuti staž jednog borca u UFC-u, a tome će doći kraj u svibnju.

Kao što je i najavio, završit će karijeru, a svoj će ‘posljednji ples u oktogonu’ odraditi protiv još jedne legende organizacije, Donalda ‘Cowboya’ Cerronea (37, 36-15-2-1). Trebalo bi se to održati na ‘Fight Nightu’ 8. svibnja, ali još ništa nije potvrđeno.

https://www.instagram.com/p/CI4-pzTjM9s/

U posljednjem je meču u rujnu prošle godine Jake Matthews (26, 17-4) jednoglasnom odlukom slavio protiv Sancheza, a shvatio je ‘The Nightmare’ da je pad u kvaliteti njegove izvedbe prevelik te je odlučio kako je dosta. Iza sebe ima i jedan napad na titulu lake kategorije, ali nije uspio.

S druge strane, Cerrone bi ovom borbom opet trebao postati borac s najviše odrađenih UFC borbi. Naravno, ako se ne dogodi da Jim Miller (37, 32-15-1) nastupi dva puta u međuvremenu, ali to se neće dogoditi. ‘Cowboy’ je u nizu od tri poraza što je najlošije u njegovoj karijeri, a eventualni poraz bi mu samo bio pokazatelj da je možda stiglo i njegovo vrijeme za kraj.

Bilo kako bilo, čekamo nove informacije o mogućem velikom ogledu veterana UFC-a.

Prošli članak

UFC Fight Night 184: 'Drago' i 'Reem' u borbi za vrh teške, večer veterana i debitanata

Sljedeći članak

Stipe jasan prije novog meča s 'Predatorom': 'Stariji sam i mudriji, a rezultat borbe bit će isti!'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI