‘Croata’ nakon slavlja: ‘Sanjao sam ovu pobjedu’

Nakon poraza protiv Mateusza Legierskog (24, 7-0) na najbolji se mogući način u kavez poljskog KSW-a vratio Francisco ‘Croata’ Barrio (31, 8-2). Nakon tri teške runde slavio je protiv domaće uzdanice Bartlomieja Kopere (28, 9-7) jednoglasnom odlukom sudaca.

“Sanjao sam ovu pobjedu, bilo je teško. On je bio jak protivnik, iako je imao tri poraza zaredom, bio je to split decision s jakim borcima. Dobio sam jedan udarac na početku, ali ne sjećam se točno. Bio sam gore brži od njega, preveliki su mi protivnici, učim svaki put u kavezu.”, rekao nam je ‘Panči’ nakon borbe’.

A imao je ‘Croata’ problema s koljenom koje je osjetio već u prvoj rundi, ali nije to želio reći svom timu. Sve je to pojasnio njegov trener Dražen Forgač.

“Pobijedio je Francisco jednoglasnom sudačkom odlukom. Posebno vrijedna pobjeda kad znamo da je meč uzet 25 dana prije eventa u kategoriji do 70kg. Ono što Barrio neće nikad reći je da je na dan kad smo dogovorili meč ozlijedio koljeno i deset dana nije mogao trenirati. Sa zaliječenim koljenom ulazi i u meč i na prvom lowkicku u prvoj rundi borbe dolazi ponovno do ozljede što nam je naravno rekao tek nakon završetka borbe. Svaka čast Croata… Ponosan sam što predstavljaš ATT Zagreb.”, napisao je na Facebooku ‘Forgy’.

No, nije to spriječilo ‘Pančija’ da pobijedi, a što je sljedeće za njega?

“Sretan sam jer sam predstavio dobro ATT. Planovi su čekati da KSW dođe u Hrvatsku, to bi bilo najbolje s Vasom ako bude, ako ne – neka druga priča. Ako bude sljedeći meč u Poljskoj, htio bih da bude do 68 kila neki ‘catchweight’ da dobijem borca svoje veličine”, rekao nam je ‘Croata’.

Prošli članak

Torres je novi prvak! Nokautirao favoriziranog Parnassea u prvoj rundi!

Sljedeći članak

Bažant nasmijan nakon poraza: 'Natamburao me. Vraćam se, ako me cura pusti'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI