Legendarni Fedor prebolio COVID: Pustili ga iz bolnice

Prošao je mnoge ‘ratove’ u Prideovom ringu pa tako i onaj legendarni protiv našeg Mirka ‘Cro Copa’ Filipovića (46, 38-11), a Fedor Emelianenko (44, 39-6-1) morao je u bolnicu jer se zarazio korona virusom.

Prvo su tamošnji mediji javili kako je njegovo stanje ozbiljno, no Fedor je sve odlučio objasniti navijačima na društvenim mrežama.

“Hvala svima koji su iskreno zabrinuti za moje zdravlje. Sad se dobro osjećam i zdravlje mi se popravlja. Zahvalan sam liječnicima te medicinskom osoblju na brizi i trudu”, poručio je legendarni borac koji je u ponedjeljak pušten iz bolnice.

https://www.instagram.com/p/CKTuhEPB5GO/

Javlja to ruska novinska agencija TASS, a rečeno je kako je ‘The Last Emperor’ nekoliko dana bio na promatranju te ‘nije imao većih problema, ali i da su kod njega detektirani gubitak mirisa, povišena temperatura i lakša upala pluća.’

Tako bi sve trebalo biti u redu, a nakon spomenute posljednje pobjede protiv Quintona ‘Rampagea’ Jacksona (42, 38-14) morat će malo pričekati na povratak u kavez. Podsjetimo, vlasnik Bellatora Scott Coker obećao mu je oproštajnu borbu u Moskvi pred punim stadionom.

Prošli članak

Darren Till i Marvin VettorI predvode 'Fight Night' 10. travnja

Sljedeći članak

Promjene među izazivačima: Conor ispao iz TOP 5, Chandlera pobjeda lansirala u vrh

Preporučeno
Total
0
PODIJELI