[VIDEO] Pogledajte kako je Ante Delija nokautirao Scheffela za teškašku titulu PFL-a

Foto: KSW

Dva je puta prošla 1-2 kombinacija Ante Delije (32, 23-5) u bradu Brazilca Matheusa Scheffela (30, 17-9), a kad je vidio da neke stvari jednostavno prolaze, samo je dubrovački borac ‘dodao gas’ i sve riješio već za dvije minute i 50 sekundi prve runde.

Nakon što mu je u prvom kolu trebalo nešto manje od dvije runde da nokautira istog protivnika, u finalu je Dubrovčanin pokazao da nije bez veze isticao kako je najspremniji do sada te je jednostavno eksplodirao u New Yorku. Ništa nije prepustio slučaju, a nakon efektne pobjede skočio je na kavez i sve proslavio s trenerom Stipom Drvišem i mnogim hrvatskim navijačima u SAD-u.

Sijevnuo je jedan direkt u bradu nakon čega je zateturao Scheffel, a ‘Hodajuća nevolja’ tad je namirisala krv i sve je završio novim udarcem u bradu na što se nastavila kanonada koju je s vremenom prekinuo sudac.

– Bilo je puno uspona i padova u karijeri. Slomio sam nogu, potkoljenica mi je pukla popola, imao sam bolničku bakteriju, ali vratio sam se i pokazao što mogu, zahvalan sam na tome – rekao je Ante nakon pobjede.

Video nokauta pogledajte OVDJE.

Podsjetimo, u prvom je kolu slavio protiv spomenutog Brazilca, a nakon toga je pobijedio Sheltona Gravesa (37, 9-6) jednoglasnom sudačkom odlukom pa Renana Ferreiru (33, 9-3-2) tehničkim nokautom u prvoj rundi. Sve je zaokružio novom pobjedom protiv spomenutog Scheffela.

Prošli članak

Ante Delija teškaški je prvak PFL-a! Nokautirao je Brazilca u prvoj rundi

Sljedeći članak

Delija se zahvalio na podršci! U komentare se javio i Prochazka

Preporučeno
Total
18
PODIJELI