Delija se zahvalio na podršci! U komentare se javio i Prochazka

Foto: PFL/Twitter

Hrvatski teškaš, Ante Delija (32, 23-5), pobjednik je ovogodišnje sezone PFL-a. U finalu je pao Matheus Scheffel (30, 19-7), a uz pojas prvaka, Delija je odnio i milijun dolara te je ostvario jedan od najvećih uspjeha hrvatskog MMA-a. U emotivnoj objavi se zahvalio svim svojim bližim suradnicima, ali i navijačima.

Screenshot/ Instagram

– Ovo je bilo jedno predivno putovanje kroz PFL MMA 2022 sezonu. Zahvalan sam Ray Sefo koji mi je dao priliku i povjerenje da budem dio PFL organizacije. Veliko poštovanje za njega. To je čovjek koji jako pazi na sve borce. To je čovjek koji zrači pozitivnom energijom da se svi kraj njega osjećaju ugodno. Želim se zahvalit svom protivniku Matheusu Scheffelu s kojim sam se imao priliku borit dva puta u 6 mjeseci. Prošao sam lani isto ovo kao on sad i znam kako se osjeća. Glavu gore, sjajan si borac i čovjek. Tvoje vrijeme tek dolazi – započeo je u objavi preko društvenih mreža Delija.

– Naravno da ništa nebi bilo isto da nije mog mentora i prijatelja Mirka Filipovića koji mi je pružio priliku da dođem u njegovu dvoranu i sve ove godine bezuvjetno prenosi svoje znanje. Imati njega kraj sebe velika je stvar. Hvala mom prijatelju i treneru Stipi Drvišu što je uvijek tu za mene i što mi pomaže da budem što bolji borac. Također, hvala i mom sparing partneru i prijatelju Ivanu Erslanu! Hvala svima koji ste bili uz mene! Ovo nije vrhunac, ovo je tek početak. Vidimo se sljedeće sezone – zaključio je naš najbolji teškaš.

Između mnogih boraca, javio mu se donedavni prvak u UFC-u, Jiri Prochazka, a on mu je čestitao na velikom uspjehu. To je samo dokaz o veličini Delijinog postignuća.

Sad je poprilično jasno da ‘Hodajuća Nevolja’ neće put UFC-a. Izgleda da je PFL njego dom sada, a uistinu tako i je. U američkoj organizaciji ima sjajan tretman, a i s financijske strane može biti zadovoljan. Nadamo se da će iduće sezone ponoviti ovaj uspjeh te da će nas opet učiniti ponosnima.

Prošli članak

[VIDEO] Pogledajte kako je Ante Delija nokautirao Scheffela za teškašku titulu PFL-a

Sljedeći članak

Batinić se bori na FNC 9 priredbi! U Sisku ga čeka opasni Poljak

Preporučeno
Total
6
PODIJELI