[Video]Pijetraj se osvrnuo na spornu situaciju s Babićevog meča: “Nisam htio diskvalifikaciju Poljaka, Babić mi ne bi oprostio”

Screenshot/ Youtube

Ponajbolji Hrvatski boksač, Alen ‘Savage’ Babić (31, 11-0), osvojio je WBC-ov Silver pojas u bridgerweight kategoriji. Nakon deset rundi rata, sudac je podignuo ruku ‘Savageu’, koji je ostvario najveći uspjeh u dosadašnjoj karijeri. No, dogodila se jedna sporna situacija u meču, gdje je Adam Balski (31, 16-2) nakon zvona, između 9. i 10. runde, pogodio Babića. Alen je bio uzdrman i sudac je pitao njegovog trenera, Leonarda Pijetraja, može li naš boksač nastaviti meč?

Foto: Screenshot/ Youtube

– Sudac me nije pitao, da li želim diskvalifikaciju Poljaka. Pitao me je ,da li Babić može nastaviti meč? Ako ne, diskvalificirat ćemo Poljaka. Vrlo je slična stvar, ali ja nisam želio diskvalifikaciju. Ja sam rekao da on može nastaviti meč, iako su poslije svi Englezi iz organizacije smatrali da sam to trebao napraviti. Znam da mi Babić to nikad ne bi oprostio – rekao je Leonard putem Instagrama.

Istina, bio je to riskantan potez od strane Leonarda Pijetraja, ali na kraju se isplatilo. Njegov boksač je upisao pobjedu karijere, bez ikakvih repova iza sebe. Mogli su izabrati lakši put, ali uvijek je veća satisfakcija doći do pobjede na teži način.

Video Pijetrajevog obrazloženja ove situacije, možete pogledati OVDJE.

Prošli članak

Ivica Trušček idući mjesec u akciji! Dogovorio je nastup u ponajboljoj europskoj organizaciji 'Oktagon'

Sljedeći članak

Vaso pobijedio nakon prve runde u ArMMAdi, Stanojević nije mogao nastaviti meč

Preporučeno
Total
1
PODIJELI