Bakole nakon 10 uzbudljivih rundi nadboksao Tonyja Yoku te mu nanio prvi poraz u karijeri!

Foto: Screenshot/ Youtube

Teška kategorija u boksu, dugo vremena nije bila ovako zanimljiva. To je sinoć dokazao i meč između Martina Bakolea (28, 18-1) i Tonyja Yoke (29, 11-1). Dvojica boksača iz vrha teške kategorije pružili su fantastičan meč za publiku, a Martin Bakole je uspio izići kao pobjednik.

Već prva runda je pokazala da Bakole neće biti lagan zadatak za zlatnog olimpijca. Pred kraj prve runde, Bakole sjajnom desnicom pogađa Yoku te ga šalje na pod. Francuz je pokušavao nametnuti svoj tempo, ali Bakole je sjajnim kontrama imao spreman odgovor na to. U 5. rundi, Bakole ponovno šalje Yoku na pod i to je bio znak da se Francuz mora probuditi, ukoliko želi dobiti ovaj meč. u 8. i 9. rundi, Yoka je uspio nametnuti svoj tempo, ali dojam je da mu je u zadnje 3 runde ponestalo snage. Bakole je pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca (96-92, 95-93, 94-94) i na taj način ostvario možda i najveću pobjedu karijere.

Vidjet ćemo što je sljedeće za ovog boksača. Podsjetimo, on je pregovarao s našim Filipom Hrgovićem, a ukoliko se ne dogodi meč s Zhangom Zhileiem (39, 24-0-1), ovo bi bila sjajna druga opcija.

Prošli članak

'Rocket' se javio nakon meča: 'Pojavila se ista prokleta ozljeda kao u kampu. Nadam se uzvratu!'

Sljedeći članak

Ishii rekao što mu znači boriti se pred domaćom publikom: "Drago mi je da se borim pred hrvatskim ljudima kao hrvatski borac"

Preporučeno
Total
6
PODIJELI