Khamzata nije zadivila izvedba Israela Adesanye: “Stylebender je laka lova za mene. Hrvanje mu je nula”

Instagram

Israel Adesanya (32, 22-1) je noćas uspješno obranio titulu prvaka srednje kategorije na UFC 271 priredbi. Nakon 5 rundi, bio je bolji od bivšeg prvaka Robera Whittakera (31, 23-6). Suci su jednoglasnom odlukom dodijelili pobjedu Nigerijcu. Ruku na srce, očekivali smo svi više akcije. Obojica su bili dosta rezervirani, ali i to je bilo dovoljno “Stylebenderu” da obrani status kralja UFC-ove srednje kategorije.

Dok Adesanya slavi svoju 5. obranu pojasa, našao se netko tko i nije baš oduševljen izvedbom čudesnog Nigerijca. Taj čovjek je Khamzat Chimaev (27, 10-0). Dagestanac sa Švedskom putovnicom dotaknuo se Adesanyinog nastupa koji ga nije baš pretjerano impresionirao. Osebujni Khamzat je nakon meča na Twitteru dao svoj osvrt na ovaj meč:

-Stylebender je laka lova za mene. Hrvanje mu je 0. Ubit ću ga u prvoj rundi – samouvjeren je Khamzat.

Khamzat je u posljednjoj borbi pobijedio Kineskog borca Jingliang Lia (33, 18-7). Dagestanac je trenutno u UFC-u na četiri pobjede bez poraza. Vjerujemo da ćemo najbolje od njega tek vidjeti, ali prvo mora proći neke teže prepreke od ovih što je do sad imao.

Prošli članak

Adesanya ostaje kralj, spektakularni Tuivasa uspavao "Crnu zvijer"!

Sljedeći članak

Peta priredba FNC-a stiže u Zabok!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI