‘Nitro’ Pejić nije uspio: Parnasse slavio gušenjem u drugoj rundi

Filip ‘Nitro’ Pejić (28, 15-5-2) dobro je radio rundu i pol, ali Salahdine Parnasse (23, 15-1-1) je pokazao zašto ga smatraju jednim od najvećih talenata perolake kategorije na svijetu.

Prva minuta meča prošla je strašno oprezno, oba su borca odmjeravala protivnika. Bila je to igra živaca, a nakon minute i pol je Parnasse bacio prvi low kick, a zatim Pejić. Bacio je nakon tri minute ‘Nitro’ snažni overhand, ali dobro je to eskivirao Francuz i stisnuo ga uz žicu.

Ali okrenuo ga je Pejić, bacio još jedan lakat i nakon toga su se vratili u centar kaveza. Nijanse su odlučivale prvu rundu, a pitanje je kako su to zapisali suci. Oprezno su krenuli i u drugu rundu, ali nismo toliko čekali na prve pokušaje.

A ‘Nitro’ je opet završio na žici nakon što je Salahdine jako dobro eskivirao desni overhand, ali izvukao se Filip, no nedugo nakon toga opet leđima završio na ogradi i – opet se izvukao! Minutu i pol prije kraja Salahdine je srušio hrvatskog borca, ali žilav je bio ‘Nitro’.

No, pokazao je francuski borac zašto u karijeri ima samo jedan poraz, jako dobro napravio rušenje s leđa te zavukao rear naked choke i morao je predati Filip. Šteta, bila je ovo velika prilika za ‘Nitra’, ali nažalost nije uspio. No, bit će još prilika.

Prošli članak

Strašan nokaut Darka Stošića! Čekao priliku protiv Kite, a onda je sijevnulo!

Sljedeći članak

Duško Todorović izgubio od Rodriguesa jednoglasnom sudačkom odlukom

Preporučeno
Total
0
PODIJELI