Duško Todorović izgubio od Rodriguesa jednoglasnom sudačkom odlukom

Trebao se srpski borac Duško Todorović (27, 10-2) vratiti u najjači svjetski kavez protiv Makija Pitola (30, 13-8), ali Amerikanac je morao otkazati meč zbog ozljede pa je u sve uletio Brazilac Gregory ‘Robocopa’ Rodrigues (29, 10-3) i odlično iskoristio priliku te slavio jednoglasnom sudačkom odlukom.

Znao je Duško da s druge strane ima odličnog borca koji je u fight modeu jer je imao meč prije dva tjedna i slavio nokautom u prvoj rundi. Rodrigues ga je kao u judu prebacio preko sebe, no brzo se vratio srpski borac. Brazilac je nastavio napadati u prvoj rundi, ali pokazao je Todorović koliko je tvrd borac.

Odgovarao je Duško, ali Rodrigues je bolje pogađao u prvoj rundi. U posljednjoj se minuti na centar kaveza postavio srpski borac i do zvona napadao protivnika, ali nije napravio veću štetu.

Odlično je Brazilac otvorio i drugu rundu, a Duško je pokušavao odvesti borbu u parter. Jako dobro je srpski borac iskoristio situaciju na žici i uspio pobjeći iz Rodriguesovog zagrljaja, a bila je to odlična runda za gledatelje pred malim ekranima. Duško je hrabro tražio priliku i nekoliko puta odlično pogodio, ali i primio jako dobre udarce.

Nakon 30 sekundi bacio je Todorović efektno leteće koljeno, a onda je krenuo pravi vatromet kao i u prošle dvije runde. Mnogo eskivaža i kontri, sijevali su krošei s jedne i druge strane, a prema prikazanoj je statistici Brazilac imao nijansu prednosti u značajnim udarcima kroz sve tri runde.

Sve je otišlo do odluke sudaca koji su jednoglasno odlučili kako je pobjednik Gregory Rodrigues. Bio je ovo težak matchup i teška promjena protivnika za Duška te srpski mladić ima dva poraza u nizu. No, u oba navrata pokazao je kako je vrijedan UFC-a, ali moguće je da će mu u idućoj borbi biti potrebna pobjeda kako bi se zadržao na najvećoj svjetskoj MMA sceni.

Prošli članak

'Nitro' Pejić nije uspio: Parnasse slavio gušenjem u drugoj rundi

Sljedeći članak

Stošić nakon pobjede protiv Kite: 'De Fries, dolazim po tebe. Rekao sam vam, ja sam sljedeći prvak!'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI