Zelg Galešić postao član savjetodavnog odbora Fight Nation Championshipa!

Foto: FNC

Na svakoj smo ga priredbi Fight Nation Championshipa gledali u kutu kao trenera koji je zasad stvorio dva prvaka FNC-a, uvelike je pomogao i s organizacijom veličanstvene priredbe u Puli, a sad se Zelg Galešić pridružio timu kao dio savjetodavnog odbora (advisory board) Fight Nation Championshipa.

– Zelg je čovjek koji živi MMA, borac kojem smo se divili dok je nastupao širom svijeta, trener iz čijeg su kluba izašli mnogi vrhunski borci i organizator priredbi na kojima su svoje prve korake napravili neki od najpoznatijih boraca u regiji poput FNC prvaka Ivana Vitasovića, Daniela Bažanta i drugih. Njegovo iskustvo, ugled u borilačkom svijetu i kontakti koje ima svakako će pridonijeti još bržem rastu i napretku FNC organizacije – rekao je o pojačanju čelni čovjek organizacije Dražen Forgač.

Na posljednjoj priredbi u Zagrebu najavili su čelnici FNC-a velike stvari u novoj godini, širenje i odlazak u susjedne zemlje Hrvatskoj, a na tom će putu svakako dobro doći i ekspertiza Zelga Galešića. Predstavljala su se velika pojačanja koja dolaze u kavez, a sad stiže još jedno – izvan njega.

– Zelg je praktički uvijek bio dio FNC-a na svoj način, a sad smo ga i službeno priključili našoj MMA obitelji. Njegova će nam stručnost i otvorenost prema ljudima uvelike pomoći u ostvarivanju ciljeva organizacije, a želim mu svu sreću u daljnjem radu i novim životnim uspjesima – jasan je bio jedan od suvlasnika organizacije Bob Berman.

Prošli članak

Užasne vijesti stižu iz Poljske! Bivši KSW-ov borac preminuo u 36. godini

Sljedeći članak

[VIDEO] Bažant točan na vagi, odradio čvrsto sučeljavanje: Spreman za debi u kavezu Cage Warriorsa!

Preporučeno
Total
1
PODIJELI