Zabit objavio razloge ranog umirovljenja: ‘Zbog zdravlja se ne mogu boriti, ne osjećam se kao prije’

Screenshot/ Youtube

Mnoge nas je zatekla vijest o preranom umirovljenju Zabita Magomedsharipova! Predviđala mu se svijetla budućnost, ali neaktivnost ga je bacila, pomalo u zaborav. Nakon skoro 3 godine izbivanja iz oktogona, odlučio je zaključiti svoju karijeru. U dugoj Instagram objavi, objasnio je razloge ranog umirovljenja.

– Assalamu alejkum! Znam da su mnogi od vas očekivali moj povratak, nije mogao proći dan da netko nije pitao kada će sljedeća borba. Ali, moram reći da sam odlučio završiti svoju sportsku karijeru. Stalna otkazivanja, a potom i zdravstveni problemi, nisu mi dopustili da se borim. Sada sam se oporavio, ali ne osjećam se više kao prije. Hvala svima koji su me podržavali. Nisam imao vremena postati prvak, ali nadam se da sam vas uspio zabaviti. Prestajem se aktivno natjecati, no i dalje ostajem sportaš. Imam s kime podijeliti svoje znanje – napisao je Magomedsharipov.

Screenshot/ Instagram

Svoju posljednju borbu odradio je protiv Calvina Kattara (34, 23-5), a slavio je jednoglasnom odlukom sudaca. Prije njega savladao je Jeremyja Stephensa (36, 28-20-1), a u sklopu UFC-a ima besprijekoran omjer pobjeda i poraza, točnije, šest naspram nula.

Prošli članak

Abdelaziz misli da Usman može uzeti Jirijev pojas! Rakić mu odgovorio: 'Uskoro ćeš imati i mene za 'money fight'!

Sljedeći članak

[VIDEO] Hrgović brusi formu za Zhanga: Objavio je snimku treninga, sa svojim novim trenerom

Preporučeno
Total
3
PODIJELI