‘Wonderboy’ slavio pa prozvao Masvidala: ‘Idemo, NMF protiv BMF-a!’

Instagram

Nakon što je u glavnoj borbi posljednjeg UFC-ova ‘Fight Nighta’ ove godine Stephen ‘Wonderboy’ Thompson (37, 16-4-1) slavio odlukom sudaca protiv Geoffa Neala (30, 13-3), nije dugo čekao da prozove novog protivnika.

Iako je u dvije godine u kavezu slavio dva puta nakon što je prije toga imao dva vezana poraza, fanovima je pružio novo nezaboravno iskustvo te se obratio vlasniku BMF titule u UFC-u, Jorgeu Masvidalu (36, 35-14).

“Osjećaj je sjajan, nisam se borio već godinu dana. U prošloj sam borbi slomio obje ruke i morao sam uzeti pauzu. Bila je to najduža pauza u mojoj karijeri. Drago mi je što sam se vratio”, rekao je Stephen nakon borbe pa nastavio:

“Wonderboy je još uvijek ovdje. Kažem vam, u 2021. ću uzeti titulu. Definitivno radim na tome da dođem do vrha. Dajte mi nekoga! Želim gledati borbu NMF-a (Nicest Motherf***er) i BMF-a (Baddest Motherf***er). Idemo to organizirati. Stephen Thompson protiv Jorgea Masvidala 2. Znam da priča o njegovoj borbi protiv Colbyja Covingtona, ali vidjet ćemo.”, bio je jasan ‘Wonderboy’.

Spomenuti se borac susreo prije tri godine, a tad je sudačkom odlukom slavio Thompson.

Prošli članak

Briljantni Račić preokretom je obranio pojas!

Sljedeći članak

Pettis slavio pa priznao: 'Imao sam problema s alkoholom'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI