Wilderov trener jasan: ‘Uvjeren sam u osvetu Furyju, nikad ga nisam vidio tako gladnog’

Govorilo se kako će Tyson Fury (32, 30-0-1) ući u ring protiv Anthonyja Joshue (31, 24-1-0), ali pravno se svemu ispriječio se Deontay Wilder (35, 42-1-1), koji je sudskim putem dokazao da ima pravo na treću borbu s Furyjem. Na kraju je i njihov meč koji se trebao održati 24. srpnja odgođen zbog zaraze korona virusom u Wilderovu timu, a borba je prebačena za 9. listopada.

Kako stvari stoje, tad joj ništa ne bi trebalo stati na put te bi se Fury i Wilder trebali pronaći u ringu. Dok Fury trenutno brine brigu oko novorođene kćeri, Wilder je u punom zamahu treninga. Kako kaže njegov trener Malik Scott, odlučniji je no ikada.

https://www.instagram.com/p/CR7_ho4Nylu/

– Uvjeren sam u osvetu jer ga sada ja treniram. Nikad ga nisam vidio ovako gladnog i posvećenog zanatu te željnog da rastavi tipa sa suprotne strane – započeo je za BoxingScene.com.

Nakon razilaženja s Markom Brelandom je očito pronašao trenera koji mu odgovara ne samo u stilu treninga, već i karakternom, a novi trener Scott ni ne pomišlja o tome da bi njegov borac sad mogao imati mentalnih problema.

– Jedino oko čega sam zabrinut je da smo u ovom scenariju s osobom koja ima mentalnih problema. Zabrinut sam da se Fury neće pojaviti – efektno je završio trener ‘Bronze Bombera’.

Podsjetimo, bit će to njihov treći okršaj. Podsjetimo, prvi je put prije tri godine bilo neriješeno, zatim je u veljači prošle godine slavio Fury, a sad je na redu i mogući ‘odlučujući’ meč.

Prošli članak

Vlasto Čepo se ponovno bori u Oktagonu! Čeka ga borac čiji mečevi gotovo uvijek završavaju u prvoj rundi

Sljedeći članak

Conor 'opleo' i po Cormieru: 'Pijan je na poslu. Užasno! Saberi se'

Preporučeno
Total
9
PODIJELI