Wilder zaprijetio Furyju: ‘Ako se ne pojaviš, ostat ćeš bez pojasa!’

Govorilo se kako će Tyson Fury (32, 30-0-1) ući u ring protiv Anthonyja Joshue (31, 24-1-0), ali pravno se svemu ispriječio se Deontay Wilder (35, 42-1-1), koji je sudskim putem dokazao da ima pravo na treću borbu s Furyjem. Na kraju je i njihov meč koji se trebao održati 24. srpnja odgođen zbog zaraze korona virusom u Wilderovu timu, a borba koja je prebačena za 9. listopada sve je bliže.

No, američki je boksač u strahu da ponovno ne dođe do odgode meča. – Morat će snositi posljedice i unaprijed određene penale ako se opet ne pojavi. Ako se nećemo boriti, ostavite mi dogovoreni novac, a i pojas. Ovo je za mene win-win situacija – rekao je Wilder za 78Sports TV.

https://www.instagram.com/p/CT0Z1y6PbG0/

Ali tu nije stao, već je okrivio ‘Gypsy Kinga’ za otkazivanje prethodne borbe, kao i nekih prethodnih. – Puno je puta pokušavao pobjeći od svojih borbi, akcije su mu uvijek iste. Ali ovaj puta nema nikakve opcije. Može se boriti protiv mene ili predati pojas. Lakše spavam noću kad je situacija ovakva, morali smo na sudu ugovarati ovu borbu. Uvijek govore kako je prošla borba bila lagana, ali da je bila tako lagana, ne bismo morali prolaziti kroz sve ovo. Ta sva izbjegavanja mi podižu samopouzdanje. Svi ili imaju Covid ili su dopingirani – završio je ‘Bronze Bomber’.

Bilo kako bilo, nova je borba sve bliže, a mi se nadamo da ovaj put neće biti odgode. Podsjetimo, ovo je njihov treći meč – prvi je završio neriješenim ishodom, a u drugom je slavio Tyson Fury.

Prošli članak

Alen Babić prebolio koronu pa poručio: 'Sad slijedi borba karijere!'

Sljedeći članak

Superfight vrijedan finala FNC 'Armagedona': Marko Bojković vraća se u kavez njegovog najvećeg uspjeha!

Preporučeno
Total
9
PODIJELI