Whittaker morao odbiti šansu: ‘Ponudili su mi Adesanyu sat nakon posljednje borbe’

Nakon što je prije devet dana slavio protiv Kelvina Gasteluma (29, 16-7-1) jednoglasnom sudačkom odlukom, Robert Whittaker (30, 23-5) dobio je sat vremena nakon slavlja veliku priliku, a to je napasti titulu srednje kategorije protiv Israela Adesanye (30, 20-1).

– Borba mi je ponuđena otprilike sat vremena nakon borbe protiv Gasteluma. Fizički nije bilo moguće da ja to odradim. Ne samo zato jer imam ozljede iz posljednje borbe koje moram sanirati, već imam i let za Australiju, a onda dva tjedna obavezne izolacije. Moram vidjeti kako se osjeća moje tijelo i kako će reagirati, a onda bih se morao pripremiti. Sve do lipnja. To je bilo nemoguće – rekao je za ESPN Whittaker.

https://www.instagram.com/p/CNzFkMZJ4_n/

Vjeruje da je sve bila Adesanyina ideja kako bi on prihvatio borbu u nemogućim uvjetima ili preskočio borbu. Dogodilo se potonje, a u sve je uskočio Marvin Vettori (27, 17-4-1) koji ima pet pobjeda u nizu.

– Želim tu borbu, moja iduća borba bit će za titulu. Mora biti tako. On je samo bio jako uporan boriti se baš tog datuma, a ja tada ne mogu. Bit ću zadovoljan boriti se protiv pobjednika te borbe. Apsolutno mi je nebitno. Da vam budem iskren, najviše bih volio da jedan drugog pakleno isprebijaju – zaključio je Whittaker.

Prošli članak

'Joker' prozvao bivšeg UFC borca: 'Poslali su mi prosječnog lika, to je sranje. Nokautirat ću sve'

Sljedeći članak

Paul se zakačio s Cormierom pa opleo po Whiteu: 'Misliš li da je vrijeme da pošteno platiš svoje borce?'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI