White uvjeren da će vratiti Khabiba: ‘Spreman sam kladiti se na sebe’

Youtube/Screenshot

Dva mjeseca nakon što je trokutom ugušio Justina Gaethjea (32, 22-3) i rekao kako se više neće boriti, Khabib Nurmagomedov (32, 29-0) i dalje je na stranicama UFC-a naveden kao prvak lake kategorije.

‘Dagestanski orao’ je i vodeći borac ‘pound for pound’ ljestvice, ali predsjednik UFC-a Dana White vjeruje kako Khabib još uvijek nije odradio posljednju borbu pod okriljem najjače svjetske organizacije slobodne borbe.

Prva UFC priredba u 2021. godini bit će 16. siječnja na Fight Islandu, a upravo bi se tamo trebao održati sastanak čelnika UFC-a i prvaka lake kategorije.

“Istina je da se Khabib nije na ništa obvezao osim na to da će se idućeg mjeseca sastati sa mnom. Vidjet ćemo koliko uvjerljiv mogu biti. Ja sam se uvijek spreman kladiti na sebe” – rekao je White u razgovoru za TMZ.

Valja pričekati i vidjeti što će dogovoriti Khabib i Dana, a šuška se kako bi borba između Conora McGregora (32, 22-4) i Dustina Poiriera (31, 26-6-1) mogla postati borba za upražnjenu titulu prvaka lake kategorije dogodi li se da Khabib i službeno napusti UFC.

Prošli članak

FIGHTROOM 3 - FILIP PEJIĆ

Sljedeći članak

Diaz upozorio Youtubera Paula: 'Netko te treba prebiti - besplatno!'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI