White sve zabrinutiji: Ne znam kako će se razviti situacija oko Chimaeva

Čelnik UFC-a Dana White zabrinut je za švedsko-čečenskog borca Khamzata Chimaeva (26, 9-0).

Chimaev se zarazio u prosincu prošle godine, triput mu je propala borba s Britancem Leonom Edwardsom i stanje mu je još uvijek zabrinjavajuće. UFC je preuzeo brigu o njemu, ali Chimaev je pod lijekovima kazao kako je gotov i da bi se čak mogao umiroviti.

https://www.instagram.com/p/CJtSHukFmEH/

– Svi ga vole jer je lik apsolutna zvijer, a tu je i njegov problem. On se želi boriti svakog vikenda. On je uvjeren da već sada može osvojiti naslov prvaka. S takvim je čovjekom problem u tome što ga ne možete smiriti. Ne zna usporiti. Trebao bi odmarati, a ne trenirati. Znači odmor i oporavak, ali on to ne želi. Na kraju dana, riječ je o odraslom čovjeku i ne možemo kontrolirati što će svakodnevno raditi. Ne znam, stvarno ne znam kako će se razviti ova situacija. Vidjet ćemo – prokomentirao je White u razgovoru s BT Sportom.

– Treba biti doma, gledati filmove, spavati, opustiti se i oporaviti. Ali… To se ne uklapa u onaj njegov mentalitet ubojice i takvog je lika teško kontrolirati na taj način. On vjerojatno nikad nije bio ovako bolestan. A razlika između Khamzata i drugih boraca je ta što oni kad su zaraženi s time postupaju onako kako bi i trebali. Oni ne trče punom brzinom, ne idu na trening grapplinga s likovima koji su zdravi. To se jednostavno ne radi – zaključio je White.

Prošli članak

Hearn ljutit: Ne znam poigrava li se Fury s nama

Sljedeći članak

Kakva neopreznost: Edwards prstom u oko ubo Muhammada

Preporučeno
Total
0
PODIJELI