White neće platiti ništa: ‘Bila bi to ilegalna oklada, nikome ne dugujem dva milijuna dolara’

Čelni čovjek UFC-a Dana White svojevremeno je izjavio kako bi se kladio u milijun dolara da će Ben Askren pobijediti Jakea Paula u boksačkom okršaju, a dogodilo se upravo suprotno. YouTuber je nokautirao bivšeg borca iz UFC-a u prvoj rundi.

A šou je odnio i poznati reper Snoop Dogg koji je nakon borbe vikao na mikrofon da mu Dana duguje dva milijuna dolara zbog oklade. No, navodna oklada se prema riječima Whitea nikad nije dogodila.

– Reći ću vam ovo. Ne dugujem Snoopu dva milijuna dolara. Nikada se nismo kladili. Dopustite da budem jasan. Nikada nisam napravio ilegalnu okladu, nikada. Nisam se ilegalno kladio u subotu i nisam se kladio u dva milijuna dolara. Niti sa Snoopom, niti s nekim drugim – objasnio je Dana za YAHOO Sports i zaključio:

– Javier Mendez, glavni trener u AKA timu, nazvao me nedugo nakon što sam gostovao na podcastu Mikea Tysona i rekao mi da likovi iz Trillera žele prihvatiti okladu i da se žele zapravo kladiti u dva milijuna dolara, no odgovorio sam mu da je to je*eno ilegalno. Kao prvo, neću se ilegalno kladiti, a kao drugo, zašto bih se kladio s njima kad to mogu napraviti u Vegasu i dobiti 2-1 omjer.

Prošli članak

Sve o nadolazećem KSW-u: Narkun nakon Erslana ide po titulu teške kategorije, Ilić u kavez s Dudekom

Sljedeći članak

Usman 'oprao' Masvidala: 'Za dvije prilike trebao bi biti zahvalan, ovo je smiješno'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI