White jasan: ‘Ako mislite da je Usman dosadan, idioti ste’

Kamaru Usman (33, 18-1) početkom druge runde karakterističnim je zadnjim direktom nokautirao Jorgea ‘Gamebreda’ Masvidala (36, 35-14) i tako ušutkao sve one koji su govorili kako je dosadan borac.

– Mislim da se svi možemo složiti, bez obzira na to što mislimo, čovjeku su ovdje zviždali, ali on je jedan od najboljih ikad. Najvjerojatnije je na putu da postane najbolji svih vremena, izgleda svaki put sve bolje – rekao je predsjednik UFC-a na konferenciji nakon meča.

Foto: YouTube/Screenshot

‘Nigerijsku noćnu moru’ mnogi su smatrali dosadnim borcem dok je napredovao do titule, ali tri od četiri puta je istu obranio tehničkim nokautom. Slomio je vilicu Colbyju Covingtonu (33, 16-2).

– Ljudi govore kako je dosadan, a nije imao dosadnu borbu već neko vrijeme. Ako to govorite, vi se idioti. Promijenio se nakon one bobe u kojoj je ‘dao 30 posto mogućnosti’. On je druga osoba nakon borbe protiv dos Anjosa.

A upravo će ‘Chaos’ biti njegov sljedeći protivnik, potvrdio je to i sam predsjednik UFC-a na konferenciji za novinare nakon borbe.

Prošli članak

Silva zna kako je to, 'Spider' podržao Weidmana: 'Poštujmo ovog ratnika, imaj vjere'

Sljedeći članak

Planovi za povratak interesantnog dvojca: Nick Diaz na Chimaeva!?

Preporučeno
Total
0
PODIJELI