Werdum se nudi za meč protiv Fedora: ‘Nikad nije bio GOAT jer sam ga ja ubio’

Foto: Instagram

Bellator je objavio vijest kako se jedan od najboljih teškaša svih vremena i legenda MMA-a Fedor Emelianenko (44, 39-6-1) vraća kući, odnosno kako će se boriti u Moskvi. Protivnika još nema, ali sigurno je da će to biti pred navijačima.

Mnoga su legendarna imena slobodne bobe spominjana kao potencijalni protivnici – od Juniora dos Santosa (37, 21-9), Alistaira Overeema (41, 47-19-1), Andersona Silve (46, 34-11-1), Josha Barnetta (43, 35-8) itd., a sad se za borbu ponudio i bivši UFC-ov teškaški prvak Fabricio Werdum (43, 24-9-1-1).

Brazilac je u lipnju 2010. godine prekinuo Fedorov nevjerojatni niz od 28 mečeva bez poraza nakon samo 69 sekundi, a može se reći da je tad i krenuo svojevrsni Emelianenkov pad. Sad mu ‘Vai Cavalo’ nudi priliku za revanš.

– Ako GOAT (op.a. najbolji svih vremena) želi osvetu, spreman sam odraditi borbu u Rusiji. Fedor nikada nije bio GOAT jer sam ja ubio GOAT-a. Scott Coker, idemo – napisao je Werdum.

Nakon čudnog poraza i odustajanja od PFL-ovog teškaškog turnira očito je da Brazilac traži novu opciju, a Bellator će odlučiti što će to točno biti…

Prošli članak

Petar Milas se u rujnu bori protiv boksača koji je dobio Hrgovića u Riju!

Sljedeći članak

Libanonac iz zagrebačkog ATT-a opet nastupa u Braveu: Ahmeda Labbana u Milanu čeka Moldavac Frasineac

Preporučeno