Vrtačić se vratio u kavez pobjedom, a onda ‘zazvao finale Armagedona’: Želim se boriti protiv Barbira!

Foto: iklex

Nakon polufinala FNC ‘Armagedona’ u kojem je nastupao u ožujku 2020. godine kad je pobijedio Milana Filipovića u polufinalu, pobjedama se vratio Andi Vrtačić (27, 2-0) na ‘Gladiator Fight Nightu 7′ protiv iskusnog Zorana Dođa (34, 13-19).

Sudačkom je odlukom slavio pred domaćom publikom protiv iskusnijeg protivnika, a nakon zdravstvenih problema bilo ga je lijepo ponovno vidjeti u kavezu jer je prije dvije godine bio u velikom naletu. Tad je zbog problema s kralježnicom morao otkazati finalni meč Armagedona protiv Đanija Barbira (25, 4-0).

Foto: iklex

– Nešto se šuška da se ne želi boriti protiv mene, ali ta će se borba održati pa makar išao za njim u najudaljeniji kutak svijeta – rekao je pulski vatrogasac.

Ta se borba trebala zatim održati i u kavezu KSW-a jer je poljska organizacija trebala doći u Hrvatsku, ali zbog korona virusa je propao i taj plan. No, godine su prošle, a nove prilike dolaze.

Foto: Marjan Radović

– Idealna prilika bila bi 17. lipnja u Karlovcu na ‘FNC 6’ priredbi jer prva sezona Armagedona nije dobila pobjednika srednje kategorije pa je vrijeme da se to razriješi. Čuo sam da će se Barbir boriti u Karlovcu, ja sam spreman i na njemu je sad da prihvati izazov – objasnio je ‘pulski Stipe Miočić’.

A sad je na redu borac iz zagrebačkog American Top Teama kao i sam Fight Nation Championship. Borci iz pulskog Trojana aktivirali su se na društvenim mrežama i odmah prozvali čelnog čovjeka organizacije Dražena Forgača, a izgleda da nas očekuje još mnogo zanimljivih stvari na sceni…

Prošli članak

Jake Paul obznanio konačan datum povratka! Spominje se i ime legendarnog boksača s kojim će odraditi svoj povratnički meč

Sljedeći članak

Engleski mediji objavili: Filip Hrgović povukao se iz borbe protiv Zhanga!

Preporučeno
Total
1
PODIJELI