Vraća se ‘Posljednji ruski car’: Fedor će se boriti pred punim tribinama u Moskvi!

Jedan od najboljih teškaša svih vremena i legenda MMA-a Fedor Emelianenko (44, 39-6-1) vraća se kući! ‘Posljednji ruski car’ borit će se u Moskvi gdje će se održati Bellatorova priredba, potvrdio je predsjednik organizacije Scott Coker.

I to pred punim tribinama svojih sunarodnjaka, a priredba bi se trebala održati 23. listopada. I to na VTB Areni, kompleksu koji se sastoji od stadiona Dynama iz Moskve koji prima 26 tisuća gledatelja te dvorane koja prima 12 tisuća. Još nije poznato gdje će se točno održati.

Fedor se posljednji put borio u Moskvi 2011. godine, a u samoj Rusiji 2016. godine. Zasad još nije poznato protiv koga će se boriti, ali sam Coker rekao je da će do kraja karijere Fedor imati legende podjednakog statusa i iskustva.

https://www.instagram.com/p/CQjOF3dBK6e/

Spominjali su se Alistair Overeem (41, 47-19-1) koji je u međuvremenu potpisao ugovor s GLORY-jem, a tu je ostao još Junior dos Santos (37, 21-9) koji bi bio moguć i realan protivnik. Spominjalo se kako bi se Rus želio boriti još dva puta, a onda završiti karijeru.

Podsjetimo, posljednji se put Emelianenko borio na Silvestrovo 2019. godine kad je nokautirao Quintona ‘Rampagea’ Jacksona (43, 38-14) u prvoj rundi.

Prošli članak

Lemmy Krušić se vraća u kavez nakon dvije godine! U KSW-u ga čeka mladi Čeh Martinik

Sljedeći članak

[FOTO & VIDEO] Gane i Volkov na sučeljavanju: u borbi za ulaz u sam vrh teške kategorije

Preporučeno
Total
1
PODIJELI