Vraća se Nick Diaz! ‘Čeka se pravi novac i protivnik’

Instagram

Prije gotovo šest godina odradio je svoj posljednji meč protiv legendarnog Andersona Silve (45, 34-11-1), a nedavno je na društvenim mrežama počeo objavljivati slike s treninga. Nick Diaz (37, 26-9-2) sprema se za povratak u oktogon, a sve je to potvrdio i njegov menadžer Kevin Mubenga.

“To je pitanje od par milijuna dolara. Da, on je u treningu već četiri mjeseca. Imao je kratku pauzu u studenom da se ne bi pretrenirao i sad je ponovno nazad. U novu godinu ćemo ući s ciljem dogovora. Potrudit ćemo se da novac bude pravi, isto tako i protivnik pa nakon toga možemo ići naprijed” – rekao je za MMA Junkie Diazov menadžer.

Silvu je tad pobijedio, ali je rezultat borbe promijenjen u ‘no contest’ zbog obostranog doping prekršaja. A prije toga je posljednji put pobijedio B.J. Penna (42, 16-14-2) još 2011. godine, dok je nakon toga dva puta gubio jednoglasnom sudačkom odlukom od Carlosa Condita (36, 31-13) i Georgesa St. Pierrea (39, 26-2).

Pitanje je što će na sve reći Dana White, ali sigurno će mu u mislima biti novac koji bi Diaz mogao donijeti. Nekoliko je puta Dana izbjegavao odgovor na spomenutu temu, ali Nickov menadžer siguran je u povratak.

“99.9999 posto sam siguran u to. Samo moramo napraviti sve na pravi način s organizacijom. On trenira i ljudi ga žele vidjeti. Vratio se treningu, to ste mogli vidjeti, samo je uzeo kratku pauzu. Sad je vrijeme da se vrati i nastavi. Ne smijete se previše potrošiti, posebno ako nemate datum. Bilo je sjajno što je mogao proći kroz taj kratki kamp, osjetiti sve ponovno i raditi ponovno s ljudima kao što je trener Cesar Gracie” – završio je za MMA Junkie Kevin Mubenga.

Prošli članak
Instagram

Fury provocira Joshuu: "To mi je najlakši protivnik"

Sljedeći članak

Ubrzo završava suspenzija Dillashawu! 'Želim titulu odmah!'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI