[VIDEO] YouTuber Paul teško nokautirao Woodleyja, mnogi opet upućuju na ‘namještaljku’

Foto: YouTube/Screenshot

Tyron Woodley (39, 0-2) izgubio je u prvom meču od Jakea Paula (24, 5-0), a kad je dobio veliku priliku za revanš obećao je spektakl no to se nije dogodilo, nego je završio ‘na spavanju’. Polovicom šeste runde završio je na podu nakon desnog direkta Paula.

U kolovozu je Paul slavio podijeljenom sudačkom odlukom, ali bio je to pasivan meč, a nešto smo slično gledali i na otvaranju ovoga. Zapravo, gledatelji nisu vidjeli ništa posebno do te šeste runde, osim sudara glavama zbog kojeg je počeo krvariti Jake. Ipak, u šestoj je rundi Paul ‘zavrnuo zglob’ i navodno dao znak Woodleyju.

– Rekao sam vam da ću ga sj**ti i sj**ao sam ga! – vikao je Paul nakon meča.

Barem su to primijetili kritičari s društvenih mreža koji opet u ovom meču vide teoriju zavjere jer je navodno YouTuber dao znak da bivši UFC-ov prvak mora pasti nakon idućeg udarca. Sudac nije ni brojao Tyroneu, nego je samo prekinuo meč.

Rekao je YouTuber nakon svega da je Tyron veliki UFC prvak i da mu nitko ne može ništa zamjeriti jer je sve prihvatio dva tjedna prije meča, a zaključio je da je znao kako će postati ‘drvosječa’. Nakon svega prozvao je još dva UFC borca, Jorgea Masvidala i Natea Diaza, a vidjet ćemo što će napraviti Dana White po tom pitanju jer su oni još uvijek pod ugovorom s UFC-om.

Video nokauta možete pogledati OVDJE.

Prošli članak

[VIDEO] Babić uz probleme nokautirao Spilmonta, Hearn nezadovoljan: 'Ovako neće ništa napraviti Rivasu'

Sljedeći članak

Stiglo vrijeme za pravi ispit: Hrgović bi mogao u ring protiv bivšeg svjetskog prvaka?

Preporučeno
Total
11
PODIJELI