[VIDEO] Vlasnik ONE FC-a nahvalio Cro Copa: ‘Pozvao nas je u kuću, a trenirali smo tri sata’

FOTO: Screenshot/ Instagram/ YouTube

U emisiji popularnog MMA novinara, Ariela Helwania, gostovao je Chatri Sitydtong, vlasnik ONE FC-a. On je prilikom posjeta u Zgrebu, navratio i do Mirka Filipovića. Skupa sa Robertom Soldićem (27, 21-3). trenirao je kod Mirka Filipovića te je ostao oduševljen legendarnim hrvatskim borcem.

– Bio sam u Zagrebu, a Mirko Cro Cop nas je pozvao u svoj dom. Bio je to nestvaran trenutak. Kao dijete sam bio Mirkov fan, a on nas je pozvao k sebi. Mirko je sjajan, trenira svaki dana tri do četiri sata. Pozvao nas je u svoju dvoranu. Mislio sam da će to biti trening od pola sata, a na kraju smo trenirali tri sata – istaknuo je Chatri Sityodtong.

Osim posjeta Mirku, naravno, dotaknuo se i svoje nove akvizicije, Roberta Soldića, zbog kojeg je i stigao u hrvatsku metropolu. Prokomentirao je njegov debitantski meč protiv Murada Ramazanova.

– Kada tražimo nove borce onda smo vrlo selektivni. Nedavno smo doveli Roberta Soldića koji će ostaviti još veći trag u borilačkom sportu.  Imao je ponude mnogih organizacija, a mi smo kliknuli na prvu. Ivan Dijaković je njegov dugogodišnji menadžer i on je pronašao Roberta koji tada imao 18 godina. Radi se o ludoj priči. Roberto je nije imao ništa u Hrvatskoj, a onda je u Düsseldorfu naišao na Ivana. Spavao je u maloj prostoriji u dvorani i tako je počeo. On i Ivan postali su najbolji prijatelji. Dobili su ponude od nekoliko organizacija, a onda mi se javio Ivan Dijaković i pitao me mogu li nas posjetiti u Singapuru. Došli su na našu priredbu, razgovarali su s nekim borcima i onda su se odlučili za nas – rekao je Chatri pa je zaključio.

– A što se Roberta tiče, on je fenomen, fantastičan borac koji posjeduju nevjerojatnu brzinu, eksplozivnost, balans, kao i borilački IQ. Rijetki su takvi talenti – istaknuo je.

Prošli članak

FNC pojačao roster sa sjajnim Brazilcem! 'Benks' je i službeno član najjače regionalne organizacije

Sljedeći članak

Ništa od Virovitice! Finale treće sezone FNC-ova 'Armagedona' održat će se u Zagrebu

Preporučeno
Total
7
PODIJELI