[VIDEO] Vaso opisao sparing s ‘tastatura’ ratnikom: ‘Ne možeš biti pomorac i izazivati profesionalne borce’

Screenshot/ Youtube/ Canva

Vaso Bakočević (32, 41-22-1) opasno ‘jaše’ u svijetu YouTubea! ‘Psycho’ na svojem kanalu grilla pojedine regionalne borce. Osim toga, opisuje i svoja zanimljiva iskustva koja su mu se dogodila u životu. Na red je došao jedan ‘tastatura ratnik’, njegov pratitelj ga je izazvao na sparing, a Vaso je opisao kako je to izgledalo.

– Taj čovjek je pomorac, znači pomorac. U životu mu je posao da plovi i eventualno tu i tamo diže utege, pošto nosi nadimak Tarzan. Velik je, korpulentan, grudi maljave, onako pravi majmun, ako mene pitate. Dizao je velike kilaže, jer je iskompleksiran, trčao i eventualno udarao vreću. Ono što je bitno, čovjek je pomorac – započeo je Vaso prepričavajući svoje iskustvo.

– On gleda moje mečeve, prati me, jer svi imaju internet i svima je to zanimljivo. Sretnemo se mi preko ljeta u Risanu i kaže on meni da hoće sparirati sa mnom. Ja sam to odmah shvatio kao neki izazov. Meni je to super, znate vi da sam ja naopak, to je muzika za moje uši. Ja to prihvatim, mi se dogovorimo. Tad sam ja imao i kraći fitilj i bio malo više iskompleksiran, sad je druga priča, odradio bi ja to malo drugačije. On je mislio da će to biti prijateljski sparing, ali mi nismo ni prijatelji, niti smo se družili, jedino smo iz istog mjesta. Dolazi on, čovjek je nosio sportsku torbu, izvadio gumu za zube, bandažere, vazelin. Jebote, ovaj je spreman za rat, pakao – rekao je ‘psycho’.

Kako je završio sparing, najbolje je da pogledate u video uratku. Jedan jako poučan video, u kojem će te zaključiti da ovi ljudi nisu ‘kante’, kako ih se zna nazivati, nego su to profesionalni sportaši, koji se bore na vrhunskom nivou. Ovo je pouka za sve nas, da dva puta razmislimo, prije nego što napišemo nešto protiv nekog borca.

Prošli članak

De Fries je opasno zagrizao za meč s Pudzianom: 'Imam poštovanje za njega, ali želim i gomilu novca'

Sljedeći članak

[VIDEO] Pogledajte najbolju žensku borbu u povijesti: revanš bivših prvakinja gledat ćemo u Singapuru

Preporučeno
Total
10
PODIJELI