(VIDEO) Vaso na svom YouTube kanalu ponovno zabavlja ljude, ovaj put na meniju je “Leny Hot dog Krušić”

Foto: KSW

Po mnogima najzabavniji regionalni borac, Vaso “Psycho” Bakočević (32, 40-22), putem svojeg YouTube kanala Psycho Tv, ponovno zabavlja svoje fanove diljem regije. Nakon što je “oprao” Filipa Hrgovića (29, 14-0), Francisca “Croatu” Barria (32, 9-2) i Ivicu “Terrora” Truščeka (34, 40-35). Na “meniju” se ovaj put našao još jedan stari Vasin rival, Lemmy “The Dog” Krušič (32, 20-8).

Vaso je putem svojeg kanala komentirao meč kojeg su odradili njih dvojica. Taj meč se desio prije 8 godina na FFC 4 priredbi koja se održala u Ljubljani, a slovenski borac je taj meč pobijedio podijeljenom sudačkom odlukom.

Crnogorski borac smatra da je u ovom meču dobio dvije od tri runde, a za svoju lošiju izvedbu krivi lošu kondicijsku pripremljenost i to što je išao hrvati s Lemmyjem.

Vaso je još u svom videu spomenuo i ljudske karakterne osobine koje krase njegovog nekadašnjeg protivnika.

-Znate li vi šta je sad bitno? Đe je sad Lemmy? Đe je sad taj smrad? Da vam ja sad kažem. Otiš’o je u Linz u Austriju, oženio je neku babu koja ga izdržava i radi kao privatni trener. Drži fokusere za deset eura. Eto đe je ta pacovčina. Znači nije za bolje. I to je super što sam mu ja predvidio. Lemmy Krušić samo zato što je smeće i pacov, znači, Lemmy “the rat” Krušić, nikad neće uspjeti, jer je loš čovjek – u svom stilu rekao je popularni “Psycho”.

Slovenski borac samo je još jedan u nizu od boraca koji se našao na platnom spisku osebujnog Bakočevića. A kako je Vaso prokomentirao njihov meč, pogledajte OVDJE.

Prošli članak

Daniel Bažant ima novi meč! Ide u Oktagon, čeka ga domaći borac u Pragu

Sljedeći članak

McGregoru zasmetala Furyeva objava na Twitteru, "Kralj Cigana" mu brutalno odgovorio: "Ti si samo nasilnik koji je udario starca"

Preporučeno
Total
27
PODIJELI