[VIDEO] Usyk i Joshua odradili sučeljavanje: Ukrajinac odbio ‘skinuti pogled’ s Britanca

Foto: YouTube/Screenshot

U rujnu prošle godine je Anthony Joshua (32, 24-2) izgubio sve titule u teškoj kategoriji protiv Ukrajinca Oleksandra Usyka (32, 19-0) nakon 12 rundi teške borbe, a sad su odradili i sučeljavanje za novi meč koji je na rasporedu 20. kolovoza i sve je prošlo s velikom dozom respekta.

Ukrajinac ‘nije skidao pogled’ s Britanca na sučeljavanju, a ovaj je put on ‘lovina’. Prvotno se spominjalo kako ćemo revanš gledati krajem sedmog mjeseca, ali na kraju je odabran osmi mjesec. Točnije, 20. kolovoza u Jeddahu u Saudijskoj Arabiji gledat ćemo uzvrat.

Izgubi li Joshua ponovno, bit će to veliki udarac za njega, ali našao je ono u što se uzda.

– Čak i u teškim vremenima je Bog dobar. Glad je tu i dalje. Ostajemo gladni kroz teška vremena, a motivacija je velika. Na putu sam k ujedinjenju titula, a ovo je bio mali zastoj na cesti. Ako je Božja volja, i treći ću put postati svjetskim prvakom u teškoj kategoriji – rekao je Britanac.

Prije tri godine je Joshua izgubio od Andyja Ruiza Jr-a (32, 34-2), ali je vratio titule upravo u Jeddahu.

– Stvari nisu bile na sto posto prije Andyja i to su ljudi vidjeli. Usyk, on me baš prebio u nekim rundama i poraz moram prihvatiti kao muškarac. Bio sam loš, a on nije. Sad moramo zamijeniti uloge u sljedećem meču. Sve treba biti jednostavno i moram se kretati naprijed. Znao sam da ću se vratiti, morate ostati prisebni kad izgubite – objasnio je bivši prvak na konferenciji za novinare.

Prošli članak

Blaydes opleo po MMA fanovima: 'Pogledaju jednu borbu i to je cijeli rezime'

Sljedeći članak

Vaso optužio Wotore za prevaru u posljednjem meču: 'Ovo je broj 1 smećarska organizacija'

Preporučeno
Total
2
PODIJELI