(Video) Susret Thora i ‘Zvijeri’ zamalo završio fizičkim obračunom!

Foto: Screenshot/ Youtube

Hafthor Bjornsson poznatiji kao ‘Thor’ i Eddie Hall, za nekoliko dana odradit će međusobno boksački meč. Ovaj događaj se naziva okršajem dvojice najjačih ljudi na svijetu. Ovaj meč se trebao održati u listopadu, ali je Hall zbog ozljede bio primoran pomaknuti ovaj meč. Dugo se najavljuje ovaj dvoboj i napokon ćemo dobiti odgovor, tko je najjači čovjek na planeti.

Naravno, ovaj dvojac se ne bi dobro proveo u nekom meču s profesionalnim teškašima, ali njihova pojava je zapanjujuća pa će to izazvati ogroman interes kod javnosti. Strongmen i bodybuilder su jedni od najboljih na svijetu u svojim sportovima, ali ovaj obračun će pokazati tko jače udara.

Njih dvojica su se sreli nedavno u Dubaiu i zamalo izazvali fizički okršaj prije meča. Hall je u kanonadi vulgarnih riječi pozvao ‘Thora’ na borbu, no uspjeli su nekako to izbjeći. Video obračuna možete pogledati OVDJE. Bio je napet njihov susret, a okršaj van ringa je sjajna uvertira za ono što nas čeka 19. ožujka.

Bjornsson već ima iskustva u boksu, u ring je ulazio 4 puta. S druge strane Eddiu Hallu će ovo biti debi među konopcima. Svakako bit će zanimljivo vidjeti, tko jače udara. Meč će se održati u Dubaiu.

Prošli članak

Conor poželio dobrodošlicu natrag Tomu Bradyju:" Hvala ti za Irski ponos i odlične vijesti"

Sljedeći članak

Sonnen predložio protivnika Adesanyi: "Colby Covington je taj čovjek"

Preporučeno
Total
2
PODIJELI