[VIDEO] Stošić poklonio guštera De Friesu, Pejić nije želio pogledati protivnika na vaganju!

Foto: KSW/YouTube/Screenshot

Ivan Erslan (30, 10-1-1) neće se boriti u Varšavi, Filip ‘Nitro’ Pejić (29, 15-6) malo je promašio vagu i morao se odreći dijela honorara, ali zato je Darko Stošić (29, 16-4) nasmijan i s poklonom dočekao prvaka teške kategorije Phila de Friesa (35, 20-6)!

Veselo je bilo na ceremonijalnom vaganju prije nadolazeće KSW 67 priredbe, a nismo tamo vidjeli trojicu, već dvojicu regionalnih boraca zbog već spomenutog razloga. Prvi je na sučeljavanje izašao ‘Nitro’ koji je bio strašno hladan, a na sučeljavanju je izbjegao pogled protivnika Dawida Smielowskog (26, 8-0), no na kraju su se rukovali i pozdravili.

Foto: KSW/YouTube/Screenshot
Foto: KSW/YouTube/Screenshot

A dobra je šala ‘pala’ prije sučeljavanja za glavnu borbu večeri, a poklon je rado prihvatio prvak teške kategorije koji se već mnogo puta našalio s ‘Reptilima’. – To je gušter, simbol grupe koja podržava balkanske borce i Phil jako dobro zna što je to! Uvijek sam na 105 kg, to je moja težina na kojoj se osjećam odlično. Imam moć u rukama, bit će to dobra borba – objasnio je Darko poklon, a Phil je objasnio zašto on ima 120.1 kg:

– Radije ću biti onaj veći nego onaj manji – našalio se Phil de Fries – zaključio je simpatični Britanac.

Foto: KSW/YouTube/Screenshot
Foto: KSW/YouTube/Screenshot

Priredba se održava u subotu, 26. veljače, s početkom u 19 sati u poljskoj Varšavi. Filip je peta, a Darko osma i glavna borba večeri. Video s vaganja možete pogledati OVDJE.

Prošli članak

Erslan ostao bez protivnika: Medicinski tim ne dopušta nastup Brazilca! Stošić točan, Pejić promašio pola kg

Sljedeći članak

Denis Jurakić spreman za co-main event u Švedskoj: Prelomit ću ga kako meč odmiče!

Preporučeno
Total
19
PODIJELI