[VIDEO] Soldić izgubio od Kadestama u drugoj rundi: Šveđanin pokazao zašto je nokauter

Foto: KSW

Iako je u prvoj rundi izgledalo sve očekivano kad je Roberto Soldić (28, 20-4-1) imao sve pod kontrolom protiv Zebaztiana Kadestama (32, 15-7), Šveđanin je napravio veliko iznenađenje i nokautirao hrvatskog borca početkom druge runde na ONE Fight Night 10 priredbi u SAD-u.

Na startu je ‘Robocop’ bio taj koji je kontrolirao situaciju, a dojam je bio kao da se Kadestam malo uspaničari kod svakog pokušaja borca iz UFD Gyma. No, ništa se ozbiljnije nije dogodilo u prvih pet minuta, a Soldić je dobro otvorio i drugu rundu, ali onda slijedi veliki preokret.

Kadestam je pokušaj lijevog aperkata sjajno ‘presjekao’ lijevim direktom u bradu i onda krenuo na sve ili ništa uz žicu. Sjeo je još jedan desni direkt u bradu, nakon čega je Soldić bio uzdrman i tražio kontru, a Kadestam ga je još jednom dobro naciljao u bradu desnim overhandom.

I iz toga se digao ‘Robocop’, ali nakon jednog udarca u tijelo pao je, a sudac Herb Dean prekinuo je meč. Pokazao je švedski borac zašto nosi titulu nokautera i došao do 13. nokauta u karijeri te će dobiti priliku za napasti titulu ONE-a u velter kategoriji (-84 kg). Video nokauta možete pogledati OVDJE.

Prošli članak

Travnicek potpisao ugovor s FNC-om! Dogovorili su dugoročnu suradnju

Sljedeći članak

Erslan se vraća u kavez FNC-a: Čeka ga brazilski parteraš

Preporučeno
Total
0
PODIJELI