[VIDEO] Rakić otvorio srce te progovorio o posljednjem porazu: ‘To je bio Božji plan, postat ću prvak’

Foto: YouTube/Screenshot

Ponajbolji svjetski poluteškaš, Aleksandar ‘Rocket’ Rakić (30, 14-3), progovorio je o svojem posljednjem porazu protiv Jana Blachowicza (39, 29-9). Podsjetimo, nakon nesretne ozljede koljena, nije bio u stanju nastaviti taj meč. Uslijedila je operacija i još jedan dugi oporavak. No, to nije uništilo Rakićev duh i on vjeruje da će se vratiti te postati prvakom.

– Uvijek učiš iz poraza. Tko zna zašto je to bilo dobro. Ja vjerujem u Boga i takav je plan, takva je Božja volja. Znam da ću se oporaviti, vratiti još jači i postat ću prvakom. Vjerujem u svoje kvalitete i imam dobar tim. Možda smo napravili malu grešku u trening kampu, zato što sam prerano bio na vrhuncu forme. Jako sam rano počeo s kondicijskim programom, a već u trećem mjesecu bio sam na vrhuncu. Mi smo se trebali boriti u trećem mjesecu, ali Jan je tada otkazao meč zbog ozljede vrata. Tada sam malo spustio intenzitet, ali uvijek želiš ostati u toj formi, a nisam tijelu dao potreban mir koje je trebalo – rekao je Rakić u podcastu MMA Institut.

Naglasio je da mu je to najtužniji dan u životu te da je bio u vrhunskoj formi iz razloga što se nije borio 14 mjeseci. Naravno, bio je razočaran ishodom, ali vjera u njegov krajnji cilj je i dalje tu.

Prošli članak

Strickland otpao za meč s bivšim izazivačem: Ozljeda ga ja natjerala da se povuče iz meča

Sljedeći članak

FNC predstavio cijeli fightcard: Bukvić se vraća u kavez, čeka ga okršaj protiv Turčina

Preporučeno
Total
1
PODIJELI