[VIDEO] Rakić i Blachowicz u gostima kod Bispinga: ‘ Želim se boriti protiv najboljeg Jana!’

Foto: YouTube/Screenshot


Idući protivnik Aleksandra ‘Rocketa’ Rakića (29, 14-2) bit će bivši prvak poluteške kategorije Jan Blachowicz (38, 28-9), a oba su borca gostovala u podcastu kod Michaela Bispinga. Prije toga je ispričao za MMA News da će možda kamp odraditi u Hrvatskoj ili Švedskoj, ali izgleda da će se ovaj put vjerojatnije okrenuti Skandinaviji.

– Planiram privremeno preseliti u Švedsku s trenerima. Tamo se jako brzo smrači, hladno je, mogu se u potpunosti fokusirati. Živjet ću samo u trening kampu, bez ikakvih distrakcija. Nema niti COVID restrikcija, puno je lakše tamo nego u Austriji. Posljednja dva kampa odradio sam u Zagrebu. Sada smo htjeli nešto novo. Treneri i sparing partneri isti su kao uvijek, samo smo promijenili državu – objasnio je ‘Rocket’.

Nije moglo proći a da se ne spomene Jirija Prochazku (28, 28-3), a sad je Rakić potanko objasnio sve što se događa.

– UFC mi je ponudio Jirija prije godinu i pol. Tada je imao samo pobjedu nad Oezdemirom. Ja sam tad pobijedio Smitha. Rekao sam kako mi ta borba nema smisla jer taj tip ima samo jednu borbu unutar UFC-a. Htio sam se boriti protiv boraca ispred sebe u poretku. Da sam izgubio od Smitha, naravno da bih prihvatio, ali htio sam ići prema naprijed. Onda se pojavila priča da se ja ne želim boriti protiv Jirija. Ja sam se borio protiv Thiaga nakon toga, a Jiri je pobijedio Reyesa. Ja sam bio drugorangiran, a Prochazka je bio peti i pobijedio je Reyesa koji je bio treći. Ako pobijedite trećerangiranog borca, trebali biste skočiti na treće mjesto – rekao je srpski borac pa nastavio:

– Ne znam zašto ga je UFC stavio na drugo mjesto, ali nije me briga za poredak. Znam da ih mogu sve pobijediti. Znao sam da će se Jan boriti protiv Glovera. Dakle, što je drugo preostalo za mene, osim da izazovem Jirija Prochazku. Htio sam meč za idućeg izazivača, ali on je htio biti rezerva Janu i Gloveru. Oni su se trebali boriti 4. rujna, a Prochazka je trebao biti zamjena. Međutim, taj meč pomaknut je na 30. listopad, a ja sam onda zvao UFC i tražio meč protiv Prochazke. Oni su rekli da će ga pitati. Ne znam je li se to na kraju dogodilo. Par dana kasnije vidio sam vijest da on i dalje ostaje zamjena za Glovera ili Jana, dakle odbio je meč protiv mene – objasnio je Rakić pa zaključio tu priču:

– Čovječe, nazivaš se samurajem. Pravi samuraj prihvaća svaki izazov i ne pije pivo poput tebe. On igra tu igru da je nekakav samuraj. Mislim da je on lažnjak. Ide u šumu, udara u stabla i slično. Ako je to dobro za njega, nemam ništa protiv toga. Svatko ima pravo raditi što želi, ali nemoj glumiti samuraja.

Prokomentirao je Rakić i meč protiv Poljaka koji bi se trebao održati 26. ožujka.

– Puno ljudi smatra da ću lako pobijediti Jana zbog njegovog posljednjeg nastupa. Nekad jednostavno imate takav loš dan kad vam ništa ne polazi za rukom. Prije toga pobijedio je tipove poput Reyesa i Adesanye. Ja ulazim u svoj ‘prime’, uskoro mi je 30 godina, osjećam na treninzima da se bližim svom vrhuncu. Imam odličan tim, gdje god da borba završi, spreman sam na 25 minuta bilo kakve borbe. Mogu završiti borbu u bilo kojem segmentu ili mogu pružiti 25 minuta vatre – rekao je ‘Rocket’ te završio porukom za Jana:

– Želim mu dobre pripreme i nadam se da će ostati zdrav. Budi spreman, želim se boriti s najboljim Janom ikad – na što mu je Blachowicz odgovorio:

– Ovaj put neću zaboraviti svoju legendarnu poljsku snagu u svlačionici.

Prošli članak

[FOTO & VIDEO] 'Savage' Babić 16 kg lakši od protivnika na vaganju: 'Nokaut unutar tri runde!'

Sljedeći članak

[VIDEO] Soldić uzbuđen na vagi, KSW je spreman za 'meč stoljeća'!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI