(VIDEO) Procurila u javnost snimka Jonesovog uhićenja: “Zar crni čovjek ne smije malo popiti?”

Photo: Screenshot/ Youtube

Prije pet mjeseci, održana je ceremonija ulaska Jon Jonesa (34, 26-1) u Hall of fame (UFC-ova kuća slavnih). No, to nije ono što je obilježilo tu večer. Zaposlenik hotela u kojem je odsjeo Jones je zvao policiju te je prijavio nasilje. “Bones” je navodno izvršio fizičko nasilje nad svojom suprugom te je policija bila primorana uhititi jednog od najboljih boraca svih vremena. Nije to bilo prvi put da je Jones povezivan s incidentima. Sjećamo se njegovih incidenata s drogom, prometnom nesrećom nad trudnicom i oružja. Ovo je samo bio još jedan u nizu incidenata koje je bivši UFC-ov prvak napravio.

Nedavno je procurila snimka njegovog uhićenja u javnost. Nestašni dečko UFC-a, odveden je u pratnji policije u policijsku postaju te je nedugo nakon toga pušten. Na snimkama se može vidjeti da je Jones bio u alkoholiziranom stanju, a može se čuti i ovo.

– Mrzim vas, potpuno vas mrzim! Vi šmokljani jedni. Zašto to radite? Večeras sam imao Hall of Fame, a onda mi radite ovo dok sam samo hodao ulicom. Samo zato što sam velik i crn. Mrzim vas, mrzim vas, šmokljani! Zar crni čovjek ne smije malo popiti? – rekao je vidno alkoholizirani Jones.

Snimku njegovog uhićenja možete pogledati OVDJE.

Nedugo nakon tog događaja Jones se ispričao te je obećao da neće više konzumirati alkohol, jer očito loše utječe na njega. Koliko smo samo puta to čuli.

Ponajbolji borac svih vremena, odlučio je preći u tešku kategoriju. Po špekulacijama koje dolaze s raznih strana, tamo bi ga trebao dočekati Stipe Miočić (39, 20-4). Nadamo se svi, da su problemi s alkoholom i drogom iza Jonesa te da se može potpuno posvetiti sportskim izazovima.

Prošli članak

Khabib stao na kraj nagađanjima o potencijalnom "meču iz snova"

Sljedeći članak

Daniel Bažant otkazao svoj meč u Češkoj: "Ne bih bio niti 50 ili 60 posto spreman za meč i najviše bi mi bilo žao kad ne bih pružio dobru borbu"

Preporučeno
Total
1
PODIJELI